Geyik Cafe

artık koc ike başagı hamanlayın ne çıksa bahtınıza :)

ben teraziyim :hadiordan :p

valla başka bir yerde de boğa çıktı hangisine inanalım şimdi :biggrin:

iyi bir astrolog tanıyor musun :tongue_smilie:

yok ben astrologlarla işim olmaz :p ama ben de astrolog sayılırım hanı ayı çok iyi bilirim

yav ne olcak kendinizi ne hissediyorsanız o olun sartmı bir olmak mesela ben bir tek basagı biliyom birtek başak oldum digrlerine bakcam hosuma giden varsa değiştirebilirim :))

aam başakla birebir örtüşüyorum :biggrin:

sorun o ya başakla uymuyorum :biggrin: başak çok titizdir temizlik hastası düzeyinde zodyakın hizmetçisi derler hatta başağa ama ben o kadar titiz değilim. tamam düzeni severim ama sadece o kadar. teraziye daha çok uyuyorum :saskin

üstelik dediğim gibi daha bir kaç yıl öncesine kadar 21 eylül teraziyken ne oldu da 24 eylüle gönderdiler teraziyi :biggrin:

terazının özelikleri ne ki bu kadar terazı olmak istıyorsunuz :) hanı güzel bir şey ise bende olayım :)))

bende 21 eylul ü basagın son gunu bilirdım demek küresel ısınma burcların tarıhınede etkı etmış :durdurun

ben dedimde oakdar buzlrı eritmeyın ayzıktır diye ama dınleyen yokkı :)))

hiç kendinizde suc aramıyorsunuz kim diyor okadar parfum kulanın :) her saat için her mevsim için yarı ayrı parfümler :))))

karar verdim mi kararımdan dönmem tek bir parfümde karar kıldım onunla devam ediyorum. üstelik ozonu delmiyor o :hadiordan :p

selamlar olsun efendim

ilgiç bir bilgi vereyım dunyada zaten sera gazı olarak adlandırılan gaz zaten doğal olarak mevcut niye mevcut diye sorarsanız ozon tabakası öle bir yapıya sahibki sürekli kalınlasa biliyor dunayda doğal halde buluna bu sera gazı ozon tabakasının kalınlaşmasını engelliyor yani bir denge söz konusu ama insan eli ilede dogaya salınan bu gaz asırıya kacınca bu seferde ozon tabakasında delinme değil incelmeye sebeb olur delinirse zaten yaşanmaz bir hal alır dunya yanı aslında sera gazı salınımını durdururksak bir kaç yıl içinde dunya eskı halıne gelir bu olaydandırkı dunyanın soguk iklime girişi dogal olarak ertelenıyor

gözünü sevdiğimin eski toprakalrı mıs gıbı gül suyu var ne gerek var diyerlerıne :)

valla billa kim çıkardı bu parfüm belasını yaww :) Kanka Perfume filmini izlemeni tavsiye ederim :)

biraz seyrettim hoşuma gitmedi bende sonu izleyip kapattım sonuda güzel değildi

o film gerçekte yaşanmış biliyormuydun??

bilmiyordum yenı senden duydum

iyice terkettin buraları. :hadiordan

Allah kolaylık versin. umarım kısa sürede karşılaşır konuşuruz. : )

gelcem gelcem az daha sabredın ısler yogun bayramda bıle calısabılırım bellı degıl tam ee bıde nişan var bayramdan sonra :D ozledim sizleri orttiii nerdesin bee habıre pm atıon ortimide özledim yahu

gelcem gelcem az daha sabredın ısler yogun bayramda bıle calısabılırım bellı degıl tam ee bıde nişan var bayramdan sonra :D ozledim sizleri orttiii nerdesin bee habıre pm atıon ortimide özledim yahu

Allah kolaylık versin inşallah. : )

sadece parfümler mi ozon tabakasını etkiliyor? motorlu araçların yaydığı gazlar, buzdolapları vb. yani teknoloji. o zaman onları da kullanmayalım. :biggrin:

Geri