Geyik Cafe

:biggrin::biggrin:
pes yani bu kadar olur:huh: sen neymissin toprak:))neredeydin bunca zaman :tongue:

koca seydiali nin falına bakcak kimse yokmu

Öyle sırayla kimseye bakmam günde bir kiş o da randevu ile e siz ailedensiniz Zeynep'im yarın 3'te randevu vereyim.Nası ismini bildim mi : ))

hoş geldin eda :))

Mehmet baylara bakmıyorum pirensip meselesi :lol:

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5114654' Alıntı:
koca seydiali nin falına bakcak kimse yokmu

Olmas Olur Mu Hiç Mehmet :)
Vıyyy Koca Bir Canavar Görüyorun Sankim Van Canafarı Gibim Birşey :biggrin:
Hiç Hayra Alamet Değil Mehmet :)
Ha Ha Fala İnanma Falsıs Da Kalma Demişler =)

fal istyen buyursun
ey vallah abi :)))

izmir-falci.jpg

senin ayağına falcı kadın getirdim mehmet abi :)

valla helal olsun size ya ahmet bak bak sana gerek kalmadı kardeşş :)

Mehmet falcı yetmez sana en iyisi nostradamus'u getirelim : )

nostradamus'u bu vatadasın dedesi gelse benı çözemez :)

Ya Seydi bizim bir müdürümüz vardı değil mi ne oldu ona? ses seda yok hayret

gercekten abla bugun hiçç gelmedi ya oruç onu tutu yada o orucu tutu o yzuden gelmedi arkasından konsutuk şimdi gelir :)

vala ben medyum memişe saygı duyarım kı kendisne bir programdan dolayıda e mail atmıslıgım var saygım kişiliğine dir

:lol:
Valla seydi benimde kendisene saygım vardır hep kendisinin yalnış meslek sectiğini savunurum. Neydi o tokat ya :biggrin:

ilim konsudada din konsundada kendini geliştirmiş biri ama medyumlugu niye yapar anlamış değilim
yanı eskiden efendimizin sallallahu vesellemin dogum mücizeleriden biride gelecekten haber veren cinlerin elde ettikleri bilgilerin önun kesilemsidir efendimizin sallallahu vesellem den once bu bilgiler acıktı ulaşmak için cınler kulanılırdı

ve kişinin hayatının tamının yazıldıgı bir yer düşünün ve cinlerle o bilgileri aldıgınızı duşunun :huh:

efendimizin sallallahu vesellem ile bunlar son buldu ve gelecekten haber verme sihir yapma dinimizce yasaklanmıstır ama medyum memiş bunu bilmiyor olamaz

yine dedikodu bırakamadınız bu dedikoduyu :eek:ut:

en iyisi nostradamus olur diğerleri iyi atamıyor. :saskin

Geri