Geyik Cafe

isyan yoka artık sıkıldım valla insalara isyanın haklılıgını anlatmaktan

selam olsun millet

isyan ahlakı / nurettin topçu / dergah yayınları.. geyik bölümü burası ama mevzu üzerine öneresim geldi bu kitabı isyana bakışınız değişebilir ;)

Cafe naber nasılsınız.Despot müdiremiz buradalar mı? gerçi bu kız burada mı değil mi belli değil,cafemizin demir başı seydiali'mizde buradaymış,ooo birileri nick'mi değiştirmiş yoksa bana öğle mi geldi selamlar : )

Gecelerimizin ışık kaynağıda buradaymış hoş geldiniz : )

yine kaçmadınız değil mi : )

Cafe naber nasılsınız.Despot müdiremiz buradalar mı? gerçi bu kız burada mı değil mi belli değil,cafemizin demir başı seydiali'mizde buradaymış,ooo birileri nick'mi değiştirmiş yoksa bana öğle mi geldi selamlar : )

sensin despot :hadiordan

yenı gelenelr hoş gelmisisniz :) ne ikram edeyım bu aksam kebab iskeder soguk ve sıkcak mesrubatlar

yaptık bir yenılık

Hayır kabul etmiyebilirsin ama öylesin.Cafede artık ne türlü işkenceler uyguyorsan garibim çocuklar değil isyan yapmayı izinsiz konuşamaz hale gelmişler : )

o farklı bir konu. ikenceyle değil iknayla oldu. işkence tekniklerini kullanmam :hadiordan

ben çay alayım seydiali. : )

Ya bilirim uslu durursanız şerker mi alacam dedin : ))

buyrun acık büfe

afiyet olsun

sen bilerek mi bu iskenderi getiriyorsun ya :(

valla isyan çıkaranların biri burada işte işkence mi yapmışım şeker mi vermişim o söylesin. :p

Seydi dün dedin adana diye diye canım cekti bugün götürdüm şimdide iskender çıkardın başıma
(Bu iskender,küçük iskender mi : ))

sen bilerek mi bu iskenderi getiriyorsun ya :(

valla isyan çıkaranların biri burada işte işkence mi yapmışım şeker mi vermişim o söylesin. :p

yok estagfirullah :)))) ben sadece cafede olanalrı getiridm :))

Seydi dün dedin adana diye diye canım cekti bugün götürdüm şimdide iskender çıkardın başıma
(Bu iskender,küçük iskender mi : ))

yok bu buyuk olanı küçükte iş yok :))))))) doyurmuyor adamı

isyan konusuna gelice abla bizi caydırdı artı kim için isyan yapacam ona baktım bişi bulmadın :)

Geri