Geyik Cafe

kınalıya gitmedi. büyük adaya gittim. oradan o sorunu kaldıramazla çünkü ulaşım aracı olarak faytonlar kullanılıyor ve atların altını bağlamadılarsa hala o koku orada vardır :p

boğaz köprüsünde yüksekliği hissetmezsin : )

Faytonları kullananlar dünya para alıyor.Seyyar işyeri gibi..Adalar belediyesinin böyle bir izni yok.Atlar falan yolun ortasına yapmıyo,onun için de önlemler var..=)

hakkaten bizim izmirdede kordonda var faytonlar böyle eski yıllardaki havalarda ama caddelerde 1 tane at pisliği yok

izmir_fayton.jpg

fayton3.jpg

Faytonları kullananlar dünya para alıyor.Seyyar işyeri gibi..Adalar belediyesinin böyle bir izni yok.Atlar falan yolun ortasına yapmıyo,onun için de önlemler var..=)

2008 de istanbuldaydım. çok bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. ne kadar da önlem alsalar o kokuyu yok edemezler. yol ortasına yapıp yapmamaları önemli değil.

ama onun dışında çok güzel bir yerdi. evlerine hayran kaldım. özellikle birine. artık kimin eviyse. :biggrin: Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Hadi sellam olsun istanbula faytonalra atlara selam olsun sizlere selam olsun gidenlere benden bugun luk bukadar saat 9 gibi buradayyım esnlik içinde kalın

2008 de istanbuldaydım. çok bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. ne kadar da önlem alsalar o kokuyu yok edemezler. yol ortasına yapıp yapmamaları önemli değil.

ama onun dışında çok güzel bir yerdi. evlerine hayran kaldım. özellikle birine. artık kimin eviyse. :biggrin: Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Adalar trilyonluk insanların kaldığı bir ilçedir..Burada herhangi bir sorun olmaz,olacağını da zannetmem..

Neyse ben kaçtım arkadaşlar.Hepinize tekrar iyi sabahlar..

Adalar trilyonluk insanların kaldığı bir ilçedir..Burada herhangi bir sorun olmaz,olacağını da zannetmem..

Neyse ben kaçtım arkadaşlar.Hepinize tekrar iyi sabahlar..

tiriliyonluk olması bir şeyi değiştirmiyor. 2 sene önce de tiriliyonluk bir ilçeydi. o kokuya çare bulamıyorlar demek ki.

herkese iyi uykular. : )

Uyumak yok yola devam

Votka İçsinler:sigara:

Geri