Geyik Cafe

abla bak bizim pars yavrualdı sec begen :) :)

yok yeni dgomuslar ya ondan böleler bir ikigune düzelirler bak buda anneleri bebeklerıni alınca böyle hrcınlasıyor :)))

hala sevimlimi

haklısınız çok şirin birde yanında söyletın bunu :)

sebebini bilmiyorum ama kendigilere karsı buyuk bir sevgim ve saygım var :)

çok asil hayvanalr asla minnet etmezler

sebebini bilmiyorum ama kendigilere karsı buyuk bir sevgim ve saygım var :)

çok asil hayvanalr asla minnet etmezler

aynen öyle ben de çok seviyorum bunlar. özellikle şunu :biggrin: bu da büyük amcaları oluyor jaguar. :biggrin:

b-302259-_jaguar_.jpg

aynılar bence alttaki berberden çıkmış hali :p

hayvanat bahçesindeyken yanlarında da söylemiştim :durdurun

tabı benzerler hepsı aynı aileden :)

berber ve saoundan cıktı o :durdurun

üzteki resimde buyuk amca bir tane saglam deveyı yurtmus gelmiş

tabi siz kesın söylemışsiniz :)

tabı benzerler hepsı aynı aileden :)

berber ve saoundan cıktı o :durdurun

üzteki resimde buyuk amca bir tane saglam deveyı yurtmus gelmiş

tabi siz kesın söylemışsiniz :)

söz konusu yer hayvanat bahçesi olursa arada parmaklıklar falan rahat rahat söyleniyor. ama arada o parmaklıklar olmazsa ne söylerim bilmem :huh:

deveyi yutup yutmadığını bilmiyorum sormadım dur sorup geleyim :huh: :tongue_smilie:

size zahmet olmasın durun ben gideyim haha :)

yanlzı benım bir huyum var kurusun dil çıkaranalrın dilerini kesip kolye yapıyorum:001_tt2:

bende dedimki o yarım deve niye ole kacıyor demek siizn jaguar efendi ole yapmıs :)

niye ben ilk okul dayken kurban bayramında bası kesilen tosunun kalkıp gittiğini gördüm :)

kasabın hatası tam bağlamıyorlar hayvanı üstüne üstük tutup kesemiyorlar. işkence ediyorlar resmen hayvana. bu günah. eline bıçağı alan ben kasabım diye dolanıyor ortalarda.

hayatım boyunca gördüğüm en korkunç manzara yanmış insanlardı. Allahım öyle ölümü kimseye gösterme yarabbim :(

amin evet ölümün de güzelini rabbim nasip etsin

abla siz nerde gördünüz ki yanmıs bedenleri

amin evet ölümün de güzelini rabbim nasip etsin

abla siz nerde gördünüz ki yanmıs bedenleri

adanada merkezden bir ilçesine giderken yolda 2 lpg li araç çarpışmış yanmış. biz arabayla oradan geçerken yangını söndürmüşlerdi doğutma çalışmaları vardı. adamlar daha arabaların içindeydi. tam anlamıyla kömürleşmişlerdi. haberlerde de vermişlerdi o kaza haberini. bir arabada kadın çocuk 8 kişi falan varmış tam hatırlamıyorum arabaların ikisinde de canlı çıkmamıştı sanırım.

çok kötüydü ya. anlatılır gibi değil.

Geri