Geyik Cafe

3000 uyenın 100aktıf gersi uykucu

isyancı damrlarımı alacaksanız buyrun yalnız benı kan tutar uyutun beni :)

birde bagalmtım ha gidiyor ha geliyor arada düşe bilirim insallah elimziden biri tuatrda kaldırır :)

keske 100 aktif olsa o sadede acik kalmis olanlar yani kendini cikis yaptirmamis olanlar misal ben forumda degilim ama online görünürüm olay bu zaten

forum bir kac kisi ile yürümez bende baktim cok az katilim var sadece girip malzeme calan lamerler var iceride
buda foruma zarar veriyor ayni bizde oldugu gibi
yazik olur
aslinda yenilikler sart foruma ben öneri yapsam olmaz yanlis olur
modlar adminler düsünmeli biraz diyorum
haklisin

modlar adminler düşünmeli diye bir olay yok. sitede öneri ve şikayetler diye bir bölüm var. kayda değer bir fikrin ve ya önerin varsa şayet oraya konu açıp üyelere ve adminlere duyurabilirsin. üyeler tarafından kabullenilirse adminler de onaylarsa yapılır.

her şeyi devletten beklememek lazım :biggrin:

keske 100 aktif olsa o sadede acik kalmis olanlar yani kendini cikis yaptirmamis olanlar misal ben forumda degilim ama online görünürüm olay bu zaten

forumdan çıktıktan bir saat sonra ofline durumuna düşersin.

seydiali tutarız elinden merak etme :p

dikkat et bakalim ben cikis yapmiyorumki ilahi Müdürem yaa
böylede olunca burada görüküyorum her zaman olay bu sadece

Abi yemin ederim forumda kimseler yok..O kadar özenerek paylaşım yapıyorum bakan ve yorum yapan kişiler hep aynı..Daha dün baktım benim hackhell da açtığım konuları adamlar kendi forumlarına taşımış,benim konuda 2 yorum var onlarınkinde tam 68 yorum var!Demekki bir sorun var..Birçok bölümün modu ya yok,ya da kayıplarda..solariz ve dark angel in acilen bir çözüm bulması lazım..

tamam sorunu biliyoruz çözümüde biliyoruz yapın benı mod bir isyan cıakrayım bakın nasılcan gelir siteye

Hackhell'de Şuan
1,232,416 Üye | 479,770 Konu | 4,660,047 Mesaj | 2782 Online kullanıcı bulunmakta ana sayfayı her yenılediğimde buradakı sayılar değişiyor

dikkat et bakalim ben cikis yapmiyorumki ilahi Müdürem yaa
böylede olunca burada görüküyorum her zaman olay bu sadece

o genel bir cümleydi. forumda online olarak dolaşan biri forumdan ayrıldıktan tam bir saat sonra ofline durumuna geçer dedim.

evet bunu denedim ben firefox kullanıyorum firefoxu kapattım internet explorerden baktım hala online olarak görünüyodum

aynen ben hayatta cikis yapmam internetten ayrilirken bnu durumdada devamli online yimdi
aam 2800 kisi olsun su an forumda ben bu bilekleri keserim olsa olsa demisbas esya 10 kisiyi gecmez o ortalamalari bende yapiyordum bir zamanlar cok görünsün diye ama yorumlardan bellidir kac kisi icerde oldugu zaten

Bence online sayısı üye olmayanları da kapsıyor..Şu anda 2356 kişi varmış..Bunlardan 500 kişi olsa forumda yorumlardan geçilmez.Demekki gerçekçi bir rakam değil..

eeee ben diyorum su an 100 kisi icerde online ola süper olurdu birakin onu 30 kisi reel olsa yeterdi yani icerde ololsada reell degil ben inanmiyorum arkadaslar imkansiz yanlis anlamayinda

forumda şu an 2163 online görünüyor. bunun yarısından çok daha fazlası misafir olarak geçen kayıtsız üyeler. bir kısmı sömürücü üyeler. sadece işlerine yarayanları alıp gidenler.

forumda aktifliğin yavaşlamasının büyük nedeni yaz mevsini oluşundan olabilir.

inflames şu bahsettiğin forumu pm le yollar mısın lütfen? ana sayfasını ama senin konun olduğu sayfayı değil :huh:

selam millet aksam düştüm elimden tutan olmadı ancak şimdi kalka bildim

Geri