Geyik Cafe

tabi yaptık sen dedinki sen ne dersen o olacak dedin artı dedinki ben ve keskın nısancıalrım beklemedeyız emir ver dedin :)

ama nalsılan yıne benı tek koydunuz olsun tek basımada mucadelemı surdururum :)

yok ben bu sefer tek basıma giecem sen bekle çok sıkısırsam sen giersin devreye yalnız sen psikolojik savaşacan :)

isyanq.gif

güzel olmus valla

ArkadaşLar Ben maçı izLiycem İsyanımı artık orda Şaaparım :D

bende maç izliycem her nekadar gsli olsamda gavurlarla oynuyo :biggrin:

mehmet abi sana allah kolaylıklar versin ben gelirim maç bitince

bende ne kadar gs li olsam bir tane mac seyretmedim :)

ben tek basım adunyay geldim tek basıma gidecem onun için siz merak etmeyın bakarım basımın aresine :)

ey valah

bende ne kadar gs li olsam bir tane mac seyretmedim :)

ben tek basım adunyay geldim tek basıma gidecem onun için siz merak etmeyın bakarım basımın aresine :)

ey valah

bir süredir sende bir duygusallık var ama hayırdır inşallah.

merabalar :) hoş geldin
bir muhabbet mi var

bir süredir sende bir duygusallık var ama hayırdır inşallah.

nasıl bir duygusallık
yakalsık iki haftadır evden çımıyorum ve sanırım yanlısıgın verdiği hüzün yazıma yansıyor olabilir :)

hayır olur insallah

Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama siteye ilgi çok azaldı.Geçmiş senelerde böyle değildi.Neden sizce?..

ey vallah oneri için uyguladıgım bir öneri ama çıkıp doalsınca daha cok canım yanıyor

çıkıyorum tabi bugun hiç gitmediğim yerlere gittim hiç içmediğim sulardan içtim budan oncekı 2 gunde yaptım bunları bakalım ne olcak

vala iflames artık havalar daha sıcak artı sitede doalsan genclerın başalrı oakdar kalbalık kı siteye girecek vakıt kalmıyordur artı sitedeki bazı kışılerın işlerı artıyordur

Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama siteye ilgi çok azaldı.Geçmiş senelerde böyle değildi.Neden sizce?..

banada biraz öle geldi ama bu yaz olduğundan olabilirmi ?

herkes yaz olduğundan dolayı tatile falan kaçamak yapmaya gitmiş olabilir bi yerlere =)

kemal sen buralara uğrarmıydın :):)

yaz olmasından dolayı büyük ihtimalle ...

banada biraz öle geldi ama bu yaz olduğundan olabilirmi ?

herkes yaz olduğundan dolayı tatile falan kaçamak yapmaya gitmiş olabilir bi yerlere =)

Bence değil..İnanmazsınız az önce bir foruma girdim,hemde baya tanınmış bi forum..Benim korku bölümü ve diğer bölümlerde paylaştığım 6-7 konuyu kendi forumlarına taşımışlar.(yaptığım düzenlemelerden biliyorum) benim açtığım konuda 2 yorum var..Onların sitelerinde tam 68 yorum var.İnanılacak gibi değil..
Yaz geldiği için değil bence.Site bi ara virüs uyarısı yapıyodu,şimdi nasıl bilmiyorum ama en başta bu zarar verdi siteye..Diğer nedenler ise moderatör eksiklikleri,mod olanların ortada olmayışı ve en önemlisi 2006 te açılan bir konunun hala forumda var olması..Bence bölüm modları yeterince çalışmıyor..Konu açıyoruz ama açtığımız konu 10 yerde birden açılmış.Misal Komik resimler bölümünde olması gereken konu ilginç resimlerde,ilginç resimlerde olması gereken konu korku bölümünde açılmış..modların çoğu forumlardan resim,video,kaynak alıyo..İngilizce ve diğer yabancı kaynaklara girme ihtiyacı duymuyorlar.Bu iş modlarda bitiyor ve Bölüm modlarının foruma daha fazla önem verilmesi gerekiyor bence..

abiler gelmiş hoş gelmş buyrun kahve

bura güzel siyaset bazen sıkıyor konus konus çözülmüyor valla takılın buraya

ha burada arada ben isyan neyım cıkarıyorum dahil olmayın yeter :)

Geri