Geyik Cafe

sen yaptın tabi :( baksana :(

adamın birinin karısı ölmüş. ilk günler dövünmüş ağlamış sızlamış. aradan kısa bir zaman geçmiş adam başlamış evlenecek birini aramaya. bulmuş. komşuları dayanamamışlar. adamın yanına gelmişler.

- sen ne yapıyorsun daha karın öleli ne kadar oldu kırkı bile çıkmadı. ayıp değil mi bu yaptığın?

adam gayet kendinden emin bir şekilde

- dostlarım ben üzüntüden ne yaptığımı biliyor muyum ki :( demiş

sen yaşadığın sürece bana bir şey olmaz merak etme. :p

adamın kafası calısyor ölen ölünmüyor ki biizm untugumuz senın ölümsüz oldugundu nıckte cabası
orası hiç belli olmaz :biggrin

şimdilik gidiyorum az sonra gilirim. hadi Allaha emanet olun. arkamdan kuyumu kazmayın. :biggrin:

güle güle

hiç yaparmıyız canım benı bilirisn iş yapmam :durdurun

Sağdan Git Kimseye Karışma :)

her zaman sadan giderim. solla işim olmaz :tongue_smilie:

adamın kafası calısyor ölen ölünmüyor ki biizm untugumuz senın ölümsüz oldugundu nıckte cabası

Allah sağlıklı bir ömür versin gerisi boş. : )

güle güle

hiç yaparmıyız canım benı bilirisn iş yapmam :durdurun

bilmez miyim! :hadiordan

Hello everybody ben geldim..:w00t:

bir deyim vardır kıran girmek diye bilirsin. Türkçeye kıran mı girdi :huh:

merhaba hoşgeldin.

bir deyim vardır kıran girmek diye bilirsin. Türkçeye kıran mı girdi :huh:

merhaba hoşgeldin.

Hoşbulduk da bu ne şiddet bu ne celal?iki kelime ingilizceye tahammülün yok..:hadiordan:hadiordan

Hoşbulduk da bu ne şiddet bu ne celal?iki kelime ingilizceye tahammülün yok..:hadiordan:hadiordan

güzelim Türkçem varken ingilizceye ne hacet :biggrin

hiddet, şiddet, celal yok gayet sakinim :biggrin:

hoş bulduk gönlümüzü korkutan :)))))))))))

ey vallah ALLAH RAZI OLSUN

abla sen nerelesin :)

selam olsun beyler bayanlar

baba urfa anne adana. kıran girmek değimini baz aldıysan babaannem sık kullanırdı. : )

bu arada nasrettin hocanın fıkrası aklıma geldi neden acaba :eek:

anlatda biz de bilelim yahu hikaye fıkra diyorsunuz anlatmıyorsunuz :):)meraklı biri var demi burda :)

baba urfa anne adana. kıran girmek değimini baz aldıysan babaannem sık kullanırdı. : )

bu arada nasrettin hocanın fıkrası aklıma geldi neden acaba :eek:
evet direk onu baz aldım çok kulandıgmız bir kelime birisi admızı sureklı tekrarladıgında cevap olrak onu alır kırran nevar
haydi anlatta dinleyek :)
Seydiali senin avatardaki zat jean-claude van damme'a benziyor bu arada..:biggrin

valla bilem okadarını
ey vallah

anlatda biz de bilelim yahu hikaye fıkra diyorsunuz anlatmıyorsunuz :):)meraklı biri var demi burda :)

hikayeyi anlatmıştım ortak. kaçırmışsın :p

http://www.hackhell.com/geyik-mizah/642121-geyik-cafe-800.html#post5095651

evet direk onu baz aldım çok kulandıgmız bir kelime birisi admızı sureklı tekrarladıgında cevap olrak onu alır kırran nevar
haydi anlatta dinleyek :)

doğu kesiminde çok kullanılan bir değimdir o. : )

o nasrettin hocanın fıkrası (hikayesi) sana özel olarak anlatmıştım. :hhmencool:

başka isteruk başka isteruk

:)

Geri