тнєĵøкєя
Altın Üye
- Reaction score
- 0
AleykümseLam dostum , hoşgeldin
ama elin boş mu geldin hiç olmazsa bi çay alıp gelseydin =(

HoşbuLdum
AleykümseLam dostum , hoşgeldin
ama elin boş mu geldin hiç olmazsa bi çay alıp gelseydin =(
selam olsun millet
herkese merhabalar.
ben de bir kahve alabilir miyim?
teşekkür ederim özgür. : )
inflames sen hh ye girişte sorun yaşamıyor musun :saskin
Yemin ederim böyle bir sorunum yok..bundan 1-2 hafta önce site 1 gün kapalıydı hepsi o kadar..O günden bu güne hiçbir sorun yaşamıyorum.. :sigara:
Yemin ederim böyle bir sorunum yok..bundan 1-2 hafta önce site 1 gün kapalıydı hepsi o kadar..O günden bu güne hiçbir sorun yaşamıyorum.. :sigara:
abla sende adam dovmek için bahe arıyon elınden oklava masallah hiç düşmüyor :durdurun
herkes yaşarken sen niye yaşamıyorsun :Sopa![]()
zaten mozilla kullanıyorum. :biggrin:
O zaman ardanın dediği gibi cookie leri ve tarayıcı geçmişini sil..Sorun sizden kaynaklanıyor..Heralde bana bir ayrıcalığı yok sitenin.. :sigara:
ardanın dediğini zaten yaptım şu anda ne geçmiş var ne cookies var ne çerezler var. az sonra tüm pc ye formatı deneriz herhalde :biggrin: ama değişen bir şey yok. hala ağır : )
Dediğim gibi kullandığınız internet tarayıcısından kaynaklanabilir.Mozilla yı kullanın,internet explorer den çok çok daha iyi ve güvenli.
ardanın dediğini zaten yaptım şu anda ne geçmiş var ne cookies var ne çerezler var. az sonra tüm pc ye formatı deneriz herhalde :biggrin: ama değişen bir şey yok. hala ağır : )