Geyik Cafe

ya hiç sorma ben bunu red alert 3 te gordum arastırdım kımdır diye ucuk biri ama guzlelıgı su götürmez arkadaş

yanıd derler ya bunun gibi sevgilim olsun 1000000 borcum olsun

buna bende ufak bir değişiklik yaptım bu olmasın buna benzer olsun borcumda olmasın üstelık birde yatım katım olsun :)

banyodan+yeni+%C3%A7%C4%B1km%C4%B1%C5%9F+sa%C3%A7lar%C4%B1+%C4%B1slak+rus+hatun

bu benziyo bu sunsun, rus spiker :)

bu onun yandında bilem gecemez bu gitsin çöpçü olsun :)

x22a9f.jpg

bunlarıda stüdyoya davet ettim yoldalar geliyolar :)

bunlarda şimdi iş teklifinde bulundular aralarından bazıları 3 dil biliyormuş :)

red-alert-3-promo-2.jpg

bunlarda kendılerıne kandın mı diyiyorlar
kadin deiğin :

kapandıkca guzellesecek (acılan bayan güzel değildir çıplaktır)

beyının sevdiğinin yanında veya beyi sevdiği yanında olamdıgında bir sahıbını oldugunu gösterecek ve nasıl durması gerektığını bilecek

ohooo kent tv patronu görmesn burayı gördüğünde meyhaneye cevırmıssınız demıstı acaba smdı gelse neye benzetır :D:D

haber sunabilirmi bunlar kocaları izin vermez :)

ne olmus bunalrda haber sunarlar :thumbup:

тнєĵøкєя;5088535' Alıntı:
ohooo kent tv patronu görmesn burayı gördüğünde meyhaneye cevırmıssınız demıstı acaba smdı gelse neye benzetır :D:D

hocam sipiker arıyoruz kanala :001_smile:

hem bizim kadınlarımzın onlardan fazlalası var eksıgı yok

ne oluyor yine burada :sneaky2:

ben sunacağım haberi. spiker bulundu

kotubuyucu1.jpg

hadi herkes işinin başına. :sneaky2: :p

ne oluyor yine burada :sneaky2:

ben sunacağım haberi. spiker bulundu

kotubuyucu1.jpg

hadi herkes işinin başına. :sneaky2: :p

ya bu resimdekı halınızle haber sunsanız habere +25 ibaresi koymak zorunda kalacaz

tesekkurler cay alalım :)

herkese iyi geceler esenlık içinde kalın

gittim ama yıne geldim guzel bir mesaj aldım onu paylasayım istedim

cay istedikya seneden teafuk olmus biride bana cayla ilgili bir mesaj atmıs
aynen yazıyorum

cayın alt demligi kaynanadır kayanar durur üst demlık ise evdeki gelindir alt demlık kaynadıkca o olgunlasır demlenır gelinin kocası ise çay bardagıdır bıraz kaynana birzda gelin doldurur cocuk ise şekerdir tat verir caya gorumce çay kasıgıdır gelir ortalıgı karıstırır gider kayınpeder çay tabagıdır dokulenlerı dagılanları toplar bir araya getirir yanı çay diyip gecmemek lazım :) haydi tekrardan iyi geceler :)

ArkadasLar ben de kaçıyorum İyi geceLer Başım ağrıyor Sabah kavga ettm demistm onun etkisi heraLde tekrar iyi geceLer benden bu kadar bu gece..

Geri