Geyik Cafe

patron benıde kameraman yap :)

tamam abi ben şimdiden cv yi dolduruyorum

Abi beni de muhabir olarak aL diycem de karsıdaki ters cevap verir seydiali abiyLe kötü yaparız :D

biraz geç yazdım kusura bakmayın. telefon konuşması yapıyordum. başka bir kanal mutlaka bizimle çalış diyor. ama benim tercihim sizden yana. :melek :p

o kadar ünlü haber sunucuların varken bana sıra gelmez ama neyse bir şansımı deneyeyim. :melek :p

neyse;

halkla ilişkiler ve okul öncesi okudum (2. üniversitenin konuyla alakası yoktur sadece bilgi amaçlıdır :tongue_smilie: ). işle ilgili tek tecrübem okulda, özel günlerde hazırlamış olduğum ve sunduğum programlar. bu tür programlarda görsellik önemlidir. bu da resmim. :melek

kotubuyucu1.jpg

elimde tuttuğum elmaya sakın aldanmayın niyetim sizi büyülemek falan değil bir hediye :melek

ne kadar güzelmişsiniz siz cv falan doldurmayın direk işe başlayabilirsiniz :):)

ne kadar güzelmişsiniz siz cv falan doldurmayın direk işe başlayabilirsiniz :):)

biliyorum :utan üstelik bakışlarım yeter. :melek :p çok mutlu oldum hemen yarın başlıyorum o zaman :melek :durdurun

yarın geç olur 12 haberlerine yetiş :):)hazır gece 12 den sonra anca rtük kabul eder :):)

bende emeglıyen paşayım kendimden daha fazla soz etmem gerekırse her gün yemekten once bir kez yuzume jilet atarım o yuzden kamera arkası benım için uygundur

bu resmım jılet sonrası

desenize gemma varsa ben haylı haylı varım orada

vvvvvvaaaaaaaşşşşşş :blink::blink: :ter::ter:eek:ooo oooo...oooo kaaaa...ddddddaaaarrrr mmmmmııııı yyyaaaaaannnnniiii

ssssseeeennnnnniii çççççııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaarrrrrttttmmmmaaaaasssssaaaakkkk oooo kkkkaaaaaaddddaarrrr iiiiinnnnnnsaaaaannnnnııııııınnnnn kaaaarrrşııııısssssıııııınnnnnnaaa :drool::drool::drool:

vvvvvvaaaaaaaşşşşşş :blink::blink: :ter::ter:eek:ooo oooo...oooo kaaaa...ddddddaaaarrrr mmmmmııııı yyyaaaaaannnnniiii

ssssseeeennnnnniii çççççııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaarrrrrttttmmmmaaaaasssssaaaakkkk oooo kkkkaaaaaaddddaarrrr iiiiinnnnnnsaaaaannnnnııııııınnnnn kaaaarrrşııııısssssıııııınnnnnnaaa :drool::drool::drool:

ortak yenge görmesin sakın :p

yok yok ::):) görmez :):) neyse fazla çaktırmadan ben kaçayım sonra oklava yemeyelim ::):)herkese iyi geceler .... ....

yok yok ::):) görmez :):) neyse fazla çaktırmadan ben kaçayım sonra oklava yemeyelim ::):)herkese iyi geceler .... ....

tamam hadi Allaha emanet ol iyi geceler. görüşürüz inşallah. :biggrin:

ey vallah abi iyi geceler esenlık içinde kal

byuda kanaldan ilk yayın ve ilk baba haberler bültenı

:thumbup:

abla aksam aksam nerden buldun bu kadını

Geri