Geyik Cafe

hayırdır inşallah :huh:

hayır diyelım hayır olsun

kendi adıma iyiyim özgür. çok şükür. sen nasılsın?

şimdi çıkmam gerek. sonra gelirim yine. hadi Allahah emanet olun. : )

тнєĵøкєя;5087886' Alıntı:
Bitik görüşürüz abLa

bende iyi gibiyim ama olmak içinde bir çabam yok acıkcası

GÜLE GÜLE abla ALLAH A emant olun

hayırdır ozgur kardeş

Allah yar ve yardımcın olsun

Allah yar ve yardımcın olsun

bitek geçen süre içinde baktığnda hiç bişey bırakamamışız hiç bişeye değer vermemişiz hiç bişeyin değeri yokmuş ona üzülüyorum uLan 3 yıL be 3 yıL beraberdik be uLan insafsız ayrıLıyosun bari git bakma yüzüme da git arkadasLarınLa beni konusacağına unuttum de bitir herseyi git be

ondan bekleme sen bunu yap bir adım onde ol

hayırlı olur insallah

ayrılsakta mutluluk dilerimsna katlanmak zorundayım gözyaşlarıma.

Geçmiş Olsun Joker Hayırlısı Olur İnş

ulan meyhaneye çevirmişsiniz burasını neşelenin bakalım öle moralleri bozmak yok burda

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…

- Yaz sonu nikah varmış bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum…

- Söyle…

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım… Zor soru bak ben sana bir örnekle anlatayım…

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir sınıfı geç bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.

- Haa şimdi anladım bisikletin var evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

gürcan sen üstüne alınma :):)

ulan meyhaneye çevirmişsiniz burasını neşelenin bakalım öle moralleri bozmak yok burda

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor:
- Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun…

- Yaz sonu nikah varmış bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum…

- Söyle…

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum ‘Eh evlenecekler işte’ diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım… Zor soru bak ben sana bir örnekle anlatayım…

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat’ta yarıyıl karnesini aldın hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve ‘Haziran’da bütün dersleri pekiyi getir sınıfı geç bu bisiklet senin’ diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye ‘nişanlılık dönemi’ deniyor.

- Haa şimdi anladım bisikletin var evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..

gürcan sen üstüne alınma :):)

Abi doğru ya Keyfinizi de kaçırdım :sad:

DestekLer için çok sağoLun gerçekten ama dün ve bu sabah çok kötüydüm gerçek yüzünü de gösterdi artık problem yok öyLe biri için üzüLemem : )

Tek probLem kavga ettm sabah onun etkisi var :D

ii da öle şey olurmu özgür aa ben şaka dedim hatta biraz neşelenin diye fıkra yazdım

cay.jpg

Buyrun benm memLeketten getirttim :D

teşekkür ederim. : )

çayın boyutu bir an gözümü korkuttu :huh:

kent. tv kanalına spiker olabilir miyim? :tongue_smilie: :p

ne yapıyorsunuz vatandaşlar

Geri