Geyik Cafe

adama ögreten olsaydı ole olamzdı ki gordukerını uygulamıs ama annesini çayın uzerine sıcak su döktüğünü gormemiş daha dogrusu fark etmemiş

olur böle vakalar ya hem bir erkek ne bilsin cay demlemeyı 10 yasında

ama kesinlikle bir cay demlenmeden once yıknamalı ve demlendikten sonra en az 5 dk beklemlı

yoksa onu demleyen sen miydin : )

yıkanma konusu çaya göre değişiyor. her çay yıkanmayabilir. kimi çaylar fazla tozlu oluyor ve demlendiğinde çayı bulanıklaştırıyor. bekleme konusuna katılıyorum ama 5 dakikadan fazla bekletirim çünkü demini almayan çay gerçekten çok kötü kokuyor :huh:

yalan yok bendim ama o gunden sonra dunyanın en iyi cayını demleyen biri oldum :)

bu arada çayı neden kokluyorsun ki veya çayın kokusu varmıdır kı

çayın kokusu olmaz mı? : ) demini almış bir çay güzel kokar. demlenmemiş bir çay ise çiğ kokar çok kötüdür. yediğim içtiğim şeylerin önce kokusunu alırım sonra tadını alırım. koku ve tat yiyecek ve içeceklerin güzelliğinin ana merkezidir tabi görüntüleri de önemlidir. üstelik sanırım kedi gibiyim kokuları kaçırmıyorum :huh:

hoşgeldin özgür. : )

bu saaate kahve çok zor

hım ilgiç

a selam hoş gelmisin

Biz dünyadan gider olduk, Kalanlara selam olsun, Bizim için hayır dua, Kılanlara selam olsun

Ecel büke belimizi, Söyletmeye dilimizi, Hasta iken halimizi, Soranlara selam olsun

Tenin ortaya açıla, Yakasız gömlek biçile, Bizi bir asan vechile, Yuyanlara selam olsun

Sela verile kastimize, Gider olduk dostumuza, Namaz için üstümüze, Duranlara selam olsun

Derviş YUNUS söyler sözü, Yaş dolmuştur iki gözü, Bilmeyenler bilsin bizi, Bilenlere selam olsun

hoşgeldin seyhan olmaz mı? : ) afiyet olsun.

kahve.jpg

kahve.jpg

varmıs demek bende sordum bana da yok dediler :)

ey vallah

hım demek bugun gitiğim cafe ile karstırdım :)

2 türk kahvesi 7 lira SeYhN giderken siye zahmet kasaya odeyın
hamdolsun iyiyim sen nasılsınız insallah

kendi adıma iyiyim çok şükür sen nasılsın

buna ihanet derler seydiali sen başka cafelere mi gidiyorsun :eek:ut:

üstelik birini içerken 3 kahve parası kesmek nasıl oluyor :saskin

yokya bugun sabah erken geldim burası kapalıydı özgurde uyumuştu kımse olmayınca bende sıcak bır kahve içmek babında karsı cafeye gittim

düzeltme 2 kahve varmıs ben 3 diye gordum

iki kahve var masada ikiisde onun

tama 5 lira seker parası ver kahveler bizeden olsun :)

patron benı gorse çoook duygulancak ve hemen maasıma zam yapacak 50 krş kadar :)

tamam senıde gorecem zammın yarısını sana verecem :)

Geri