Geyik Cafe

cabai9nfek7.jpg

:D:Dbittim buna

:durdurun

bedava dagıtlıan bir şeye vergi cezası olamaz çunku biz mesrubatı alırken zaten kdv sini odedik eger böle bir durum varsa ozaman butun dugunlere vergi cezası kesılmelı :durdurun

ceza falan kesemez zaten bahane arıyor işte :hadiordan

yok gecen arkadasa birtane andısyon kestık o gunden sonra böle garip davranıyor

bilmem artık bir çaya içti biz 3 yazdık oda odemem dedi patronda boş ver bırak gitsin bizden olsun dedi

selam ahali

bu gunu tavuk gunu ilan edip gereklı calısmaları yapalım

gün bitmesine 1 saat kaldı hocam tatil değilde erken kapatabiliriz :):)

ne gibi mesela. :biggrin:

gün bitmesine 1 saat kaldı hocam tatil değilde erken kapatabiliriz :):)

valla ortak biz gecenin geç saatlerine kadar burdayız :biggrin: senin mesai 12 de bitiyor. :p

bir saat demek 60 soru demektir bir film demektir yanı çoktur çok şey yapılır

soru bana ise hemen cevaplayalım tavukaları koruma dernegi ile işe başlayıp kesimlerini azalta bilirz bunun yanında kafeye gelenele tavuk hediye debiliriz

soru bana ise hemen cevaplayalım tavukaları koruma dernegi ile işe başlayıp kesimlerini azalta bilirz bunun yanında kafeye gelenele tavuk hediye debiliriz

tavukları koruma derneği diye bir denek varsa onları bu kapıdan içeri sokmamak lazım. kuş gribini bahane ederek onca tavuğu diri diri yaktıkları zaman neredeydiler. :eek:ut: ben kavga ederim kesin onlarla en iyisi hiç çağırma :lol:

yok ole bir dernek biz kuralım ve tarıhın bu gununde bayram ilan edip cocukların eline tavuk seklinde çıkolata verelim

yanlız belirteyim ki fikir benım oldugu için dernegin başkanı ben olurum

Geri