Geyik Cafe

тнєĵøкєя;5071691' Alıntı:
Ustam servis yapıyım mı çay&kahve&salep /soğuk içeceklerimiz :D

aydaaa :D birini bıraktık öteki başladı :D çay bahçesimi burası yavrucum :D millet yatıo harıl harıl

onu derbederinle halledersin. buradan o fikrini uzak tut :sneaky2: yoksa tarayacak blr saç bulamayabilirsin :p

taze caylar dıyıp sabahkı cayları habıre aynı resımlerle kaktırıo buda :D bende yedim peeh :D
yok bunlar gecen senenın çayalrı dem bittikten sonra kurutup tavsan kanına batırıyorum :durdurun
ama buyrun size meyve suyu verelim bunlar taze

bardaklar aynı ortam aynı olunca çay resimde de aynı oluyor. bu demek değil ki çaylar sabahki çay. :hadiordan

ya böle müşterileri içeriye almayın sürekli sorun

zeytin yağı gıbı cık suyun ustune hemen :D gelıom gıdıom hep aynı cay resmı cayda aynı resımde aynı :D neyını savunuonkı daha :D

sen çok ayıp ettin valla yanı bu kavgada bile soylenmez :lol:

ama ben işe yeni girdim onun için müşteri bizim velinimetimiz bu seferlik bişi demiyoruz işletmenın bekası için

yeni gelenlere

bundan boyle benden ızınsız mesrubat verılmeyecek burada vergı cezası yazarım ona gore :D

sanada yazıcam gorucen sımdı kasınmayın yazarım dıosam yazarım :D en vergi müşaviriyim bilmionmu :D

yeni mesleğin hayırlı olsun o zaman :biggrin:

ama senden korkum yok. buyur ne yazacaksan yaz çıkarım içinden :tongue_smilie:

cabai9nfek7.jpg

:D:Dbittim buna

bedava dagıtlıan bir şeye vergi cezası olamaz çunku biz mesrubatı alırken zaten kdv sini odedik eger böle bir durum varsa ozaman butun dugunlere vergi cezası kesılmelı :durdurun

Geri