Geyik Cafe

emeginizin karsılıgı
ama gel vazgec bizimle ol derseniz yude 1 hiise verip işe geri alırsanzı geleirim yanı maksat musteriler bölünmesin

emeginizin karsılıgı
ama gel vazgec bizimle ol derseniz yude 1 hiise verip işe geri alırsanzı geleirim yanı maksat musteriler bölünmesin

hımmm :eek: ben bir de halkla ilişkiler mezunuyum. müşterileri her halukarda çekmenin yolunu bulurum. :tongue_smilie: ama madem sen istiyorsun bunu bir ortakla konuşalım kararı sana iletiriz. :p

ne ypacaksızınız cafeye adam getirmek için kahveyı verip fala bedava mı bakacaksınız veya kahve bedava fal mı paralı oalcak

ben olsam bedava kahve verip yanındakı şekerden para alır bun yanında içerideki müşterileri rahatsız etmeden soru sorar çekılıs yaparım :lol:

bir fincan kahveye en azından 2 adet seker gider her şekere 1.5 lira alsan daha kardasın

sen en iyisi tam karşıya cafe aç. nasılsa müşterilerin buraya gelir :blushing: (bir şekerden 1,5 lira alınır mı ya insaf)

bizim bura hem kaliteli hem uygun hizmet sunmaktadır :hadiordan :tongue_smilie:

sizde bir kahveye 5 lira aliyorsunuz el insaf yemende bile gelse kahve okadar pahalı olamaz

YOOOO HEM HALİS MULİS NESCAFE HEM 3 TL ... HEM YANINDA ÇİKOLATADA VAR .... E DAHA NE OLSUN ::):)

patron aramıza girdiler benı geri al ben butun hisselerin sende toplanamsı için çalısıyordun

o işlerere halkla ilişkiler müdürümüz hem de ortağımız sonsuzluğa bakıyor :):) onunla konuş derim ....

patron ikimizde cambazız nasıl oynayacaz bir ipte

ya almıyorsun benı işe medine ye gitsem dilecilik etseydim çoktan kralıgı alacak kadar para kazanırdım (canbazdan kasıt sem halkla ilişkiler uzmanısın bende işletmciyım )

işe alınırsın alınmasına da bu ne oluyordu onu çözemedim.

patron aramıza girdiler benı geri al ben butun hisselerin sende toplanamsı için çalısıyordun

söyle şimdi ben sana güvenip nasıl arkamı dönerim. :tongue_smilie: 2 dakikada sattın :(
000200690jk0xd.gif

hem sen gelipte bana ben bu işletmenın halkla ilişkiler uzmanıyım demedin deseydin senınlede anlsabilirdık ilk anlasmayı size teklif ettim benımde patrona karsı sorumlulugum var artı ortak oldugunuzu yenı ogrenıyorum

hem sen gelipte bana ben bu işletmenın halkla ilişkiler uzmanıyım demedin deseydin senınlede anlsabilirdık ilk anlasmayı size teklif ettim benımde patrona karsı sorumlulugum var artı ortak oldugunuzu yenı ogrenıyorum

hadi ya. :huh: ne kalbi bozuk fesat biriymişim(!) işletmenin geleceğini düşünüyordun yani öyle mi her şey patron içindi :001_unsure:

:durdurun

bu arada senin mesleğin ne? : )

yo estagfirullah oyle deyıl
ama herkes ortak olunca bu orataklıgı hisselerin çogunu elinde bulunduranda birleşmesi lazım

işletme ogrencısıyım aöf

daha herhangi bir meslek sahibi olamdık

Geri