Geyik Cafe

nasılsınız vatandaşlar

hamdolsun bende iyiyim burayıda cinler sarmıs kimse yok

bize bişi yapmazlar beni tanıyorlar bende onalrın alemdenım :durdurun

:biggrin: bize bir şey yapmazlar zaten ama ben onları korkutuyorum beni farkettiler mi kaçıyorlar :huh: :durdurun :p

Hayır Diyelim Hayır Ossun,
Ne Demişler Her İş'de Bir Hayır Vardır,
Gerçi Biz Geyik Muhabbeti Yapıyorus :biggrin:
Allah Sonumuzu Hayr Ede =)

şimdi olamdı sen benım arkadaşlarımı korkutuyorsun sonra onlar benı babalarına annelerine şikayet ediyorlar yoğ kalemimi aldı yoğ kafama silgi attı :thumbup:

durun size bir mevzu anlatayım

Kahve Mi Kahve Dedin Mi Akan Sular Durur sonsuzluğa Asla Hayır Demen
Hoşgeldin Møñàr¢hïè =)

sLm miLLet

Allah'a Şükür Sizleri Sormalı Gecenin Bir Yarısı Forum'da Uğraşıyoz En Son Kim'de Kalacak Diye :)

a selam

bir gün bi tene ademe kız istemeye gidecekelrmiş lakın kız istemek için aileye bi tenede büyük lazımmmış işte bunlar kendi aralarında bi tene büyük seçmişler ve kız istemeye gitmişler ve giderkene bu aile büyüğüne kız evinde yuksek yuksek konusmasını ve aynı zamanda evin içinde en yuksek yere oturmasını istemiler
kız evine gelmişler işte oturma odasına giderkene bzim aile büyüğü odada en yuksek yerın odanın kenarında buluna yatakalrın ustu oldugunu görüp oraya dogru ilerlmiş ve yatakalrın uzerine çıakrak oturmuş tabi ev halkı bu vatandasın akıl saglıgı yerınde değil diye dusunup olece bakmıslar sonra biizm aile büyüğünün yuksek konusması icap edince bu lafa başlamiş tabi

başlamıs yuksek yukse konusmaya

dere tepe dag uzay ...

bende giderim bu arada

kahve.jpg
kahve.jpg

kahve.jpg
kahve.jpg

sayımız artmış. hoşgeldiniz gürcan burak.

kahve almaya gittim bir de börekle karşılaştım :biggrin

size de getirdim. ben gerçekten yiyorum ama siz resimleriyle idare edeceksiniz :(

su_boregi.jpg

ilginç bir hikayeymiş seydi ali :huh:

sana iyi geceler : )

kesın o kahvede boreklerde zehırlıdır :D yemem hıh ..

internetten börek fotosu ıstemıyoruz
kendı yaptıgın bı borek fotosu lutfen sonsuzluga :)

Geri