Geyik Cafe

iyiz tesekurer sizleri sormalı

birde bu vizontele gelecekmıs aslı varmıdır

vizon teleyi bilmiyorum belki vardır belki yoktur. uzun süredir neredeyse hiç bir şeyle ilgim yok. :biggrin:

Allah iyilik versin diyeyim gürcan. hayırdır inşallah dün kendini kesmiştin apse mi yaptı :p

ben üşüyorum onun dışında iyiyin. :biggrin:

Size Seviyorum Arkadaşlar :biggrin:
Happiness'e Hello Happiness Goodbye Loneliness Diyorum =)

vizon teleyi bilmiyorum belki vardır belki yoktur. uzun süredir neredeyse hiç bir şeyle ilgim yok. :biggrin:

Allah iyilik versin diyeyim gürcan. hayırdır inşallah dün kendini kesmiştin apse mi yaptı :p

ben üşüyorum onun dışında iyiyin. :biggrin:

yaw bugun nazar degdı bana yaw :D fabrıkadan tam cıkıodum eşek arısı soktu balon gıbı oldu bileğim çamur sarımsak sur dedıler surdum ındı fakat sımdı sancısı var acaba zehırı etkı yaparmı yapsaydı bu saate kadar yaparmıydı acaba 4 de cıktım saat 11 :D

hocamın ahı olmasın :):::::::)geçmiş olsun gürcan keşke bir doktora gitseydin iyi olurdu ....

hocamın ahı olmasın :):::::::)geçmiş olsun gürcan keşke bir doktora gitseydin iyi olurdu ....

sagol kent yaw herkezde ole dıo ölen bıle var dıolar cıddıye pek almadım su saate kadar bısı yapmadı ama tırsmayada baslamadım degıl hep sonsuzluga yuzunden okudu püfledi ordan :D arı yolladı bana

google sagolsun :D eşek arısının ıgnesı yokmus ısırması varmış :D ohhh rahatladım :D bu arada aklınızda olsun arı sokarsa hemen yapılacak ıslem kredı kartı gıbı katı bır cısım ıle kenara yaydırarak ıgne cıkartılırmıs eger ıgnenın torbası yırtılırsa cok zehır yayılırmıs o yuzden cıkardıkdan sonra ıgnenın bulundugu delıge sıgara yaklaştıracakmışsın 10 dakkaya hıcbıseyın kalmazmıs ogrenmıs olduk bunuda

hehe :D

Geçmiş Olsun Møñàr¢hïè.
Bence Bi Doktara Gitseydin Yavv Böyle Şeyler İhmale Gelmes,
Beni'de Yavru Kedi Isırmıştı Ne Olacak Ki Dedim,
Meğersem Ağzından Mikrop Bulaştırmış İyi Ki Doktara Gittim'de Kuduz Aşısı Oldum,
Yoksam Doktorun Dediğine Göre Allah Muhafaza Kuduz Olabilirdim.

:durdurun

bir söz vardır kent "alma mazlumun ahını çıkar ahes aheste" :p

yoksa yaptığım büyü mü tuttu(!) :eek: :durdurun

Geçmiş Olsun Møñàr¢hïè.
Bence Bi Doktara Gitseydin Yavv Böyle Şeyler İhmale Gelmes,
Beni'de Yavru Kedi Isırmıştı Ne Olacak Ki Dedim,
Meğersem Ağzından Mikrop Bulaştırmış İyi Ki Doktara Gittim'de Kuduz Aşısı Oldum,
Yoksam Doktorun Dediğine Göre Allah Muhafaza Kuduz Olabilirdim.

seni ısıran kediyi karantinaya aldılar mı?

gürcan arı zehirine alerjin olsaydı ilk yarım saat içinde çok kötü bir durumda olurdun. sadece oldukça zehirli bir arıymış. korkma bir şey olmaz :001_tongue:

işin şakası bir yana geçmiş olsun.

:durdurun

bir söz vardır kent "alma mazlumun ahını çıkar ahes aheste" :p

yoksa yaptığım büyü mü tuttu(!) :eek: :durdurun

seni ısıran kediyi karantinaya aldılar mı?

gürcan arı zehirine alerjin olsaydı ilk yarım saat içinde çok kötü bir durumda olurdun. sadece oldukça zehirli bir arıymış. korkma bir şey olmaz :001_tongue:

işin şakası bir yana geçmiş olsun.

Kedi Kaçtı Gitti Büyük İhtimalle Öldü,
Allah Muhafaza Biras Geç Kalsaydık Beni Alacaklar'dı Karantinaya.
Erken Teşhiş Yaptık'da Yırttık.

sagol tesekkur ederım ılgınıze ama benı esek arısı soktu :D oda sokmuyomus ısırıyomuş :D ogrenmıs olduk bal arısı sokarsa bılgınıze zehırın oldugu noktaya yaklasabıldıgınız kadar sıgara yaklastırıcakmıssın 15 dkkada zehır nakavt oluomus :D

sagol tesekkur ederım ılgınıze ama benı esek arısı soktu :D oda sokmuyomus ısırıyomuş :D ogrenmıs olduk bal arısı sokarsa bılgınıze zehırın oldugu noktaya yaklasabıldıgınız kadar sıgara yaklastırıcakmıssın 15 dkkada zehır nakavt oluomus :D

bu durumda sıgara içmeyen ne yapsın hocam

Kedi Kaçtı Gitti Büyük İhtimalle Öldü,
Allah Muhafaza Biras Geç Kalsaydık Beni Alacaklar'dı Karantinaya.
Erken Teşhiş Yaptık'da Yırttık.

aslına bakarsan kuduz belirtisi görülen bir bölgede uygulanan tedbirler çok farklıdır aslında. en azından bildiğim bu. her neyse. : ) sana da geçmiş olsun. : )

gürcan, anneannem özellikle bal arısını tutup ayağını soktururdu. bal arısının zehiri ağrıları geçiriyormuş. zaten bal arısı birin soktuktan sonra ölüyor. yazık hayvancağıza :(

demek bir ara bu yuzden bal arıları kayıp oluyordu :durdurun

aslına bakarsan kuduz belirtisi görülen bir bölgede uygulanan tedbirler çok farklıdır aslında. en azından bildiğim bu. her neyse. : ) sana da geçmiş olsun. : )

gürcan, anneannem özellikle bal arısını tutup ayağını soktururdu. bal arısının zehiri ağrıları geçiriyormuş. zaten bal arısı birin soktuktan sonra ölüyor. yazık hayvancağıza :(

ama alerjısı olan varsa oda ölüyomuş oda var :D arı olse ne olur olmese ne olur

evet biliyorum. ama anneannem alerjisi olup olmadığını biliyordur. :p

üstelik arıya da yazık ölüyor zavallı :(

arıların kayıp sebebi başkaydı anneannem değil seydiali :biggrin:

selamlar olsun ahali

Geri