Geyik Cafe

teşekkür ederim iii olmaya çalışıyoruz ...........çocuklar nasıl ..yine canavarlıkları üstlerindemi okul bitiyor diye seviniyorlardır şimdi hele birde 1. sınıfa gideceklerya oofff ne heycan vardır onlarda ..

havalar ısındığı günden bu yana artık önlerini almakda 2-3 kat daha fazla zorlanıyorum. havalar ısındıkça kanları da kaynamaya başladı. :biggrin: karne alacaklar diye çok heyecanlılar. neredeyse her gün soruyorlar. benim çocuklar 5 yaşındalar kent. ben müstakil ana okulundayım 4-5-6 yaş öğrenciler yani tüm okulun en büyüğü 7 yaşına girdi :D arada bir iki tane karışmış oluyor. benim 12 öğrencimden sadece 3 tanesi seneye birinci sınıfa gidecek. onlar çok daha fazla heyecanlılar ve diğerlerine üstünlük taslıyorlar sanki büyüyünce çok iyi oluyor. :biggrin:

aynen benim kızım da aynı baba ne zaman büyüyeceğim ben diyor büyümek çok istiyorlar ama büyüyünce de küçülmek isteyecekler .....bu hayat dün bize idi bu gün onlara ...

müstakil derken özel ana okulu değilmi hocam ..

özel değil kent. şöyle söyleyeyim. farklı bölümlerimiz vardır. biri anasınıfı vardır. bunlar ilköğretim okullarının bünyesinde açılmış olan sadece 6 yaş grubunu kabul eden (öğrenci sayısı az ise 5 yaşı da alır) sınıflardır. diğeri benim çalıştığım okul gibi sadece 4-5-6 yaşı kabul eden bir binada sadece anaokulu öğrencilerinin olduğu kim okulların tam gün kimi okulların yarım gün faaliyette olduğu okullardır. bir de uygulama sınıfları vardır bunlar da bünyesinde çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü olan liselerin bünyesinde açılır. yine 4-5-6 yaş grubunu kabul ederler. tam gün devam eden okullardır. bunlar milli eğitim bakanlığına bağlı okullardır. yani anlayacağın 657 ye tabiyiz. :biggrin:

bu arada geç yazıyorum kusura bakma çocukların gelişim raporlarını doldurmak bu güne kaldı.

esrafurullah hocam kolay gelsin ben sizi alı koymayayım ...

evet şimdi anladım hocam ...şu yeni kanun ana okullarının 4 ve 5 yaşına çekilmesinden dolayı böyle sanırım ...ALLAH KOLAYLIK versin zor gerçekten o kadar çocukla uğraşmak ...

estağfurullah alı koymuyorsun. yetişiyorum şimdilik. bir de msn eklenmezse :biggrin:

daha önceden de bu şekildeydi aslında şimdi sadece anaokullarının sayısı arttırıldı. anaokullarının zorunlu olması bizim için iyi oldu aslında. büyük şehirlerde öğrenci bulmada sorun yaşanmıyor ama kırsal kesimlerde çok ciddi sorunlar yaşıyoruz. veliler keyiflerine göre okula gönderiyorlar çocukları. kimileri özellikle evde işleri olduğunda göndermeyi tercih ediyorlar çocuklar ayak altında dolaşmasın işlerini rahat rahat yapsınlar diye. :biggrin: geçenlerde biri öyle yaptı. okulun kapanmasına bir ay kalmış ve çocuğı kolundan tutmuş teyzesiyle okula göndermiş. biraz sohbet ettik ağzından alacağımı aldım. :D evde temizlik varmış çocuğun küçük kardeşi de hastaymış. 1 gün o da okulun ilk açıldığı zaman okula gelen çocuğu bu gün işleri var diye gönderiyorlar. delirmemek elde değil ben o çocuğa ne verebilirim ki zaten işi bittiğinde yine göndermeyecek adım gibi eminim. çenem düştü bunları hatırladıkça sinirlerim bozuluyor. dur ben çenemi bulup geleyim :biggrin: :p

dört taraftan sarmışlar hocam seni hh msn ödevler ev :):) sevenleri çok olan insan böyle oluyor demekki :)

gerçekten öyle ailelerde var bende bazen şahit oluyorum masa tenisi falan var burda annesi bırakıp gidiyor çocuğu daha 8 9 yaşında çocuk burda tek başına oynuyor bide beni tembihliyor ben gelmeden çıkmasın burdan diyor hey allam ya ne sorumsuz aileler var gerçekten ...

çeneni bulduğun zaman banada haber ver ... yazayım bi daha ... :):)

çenemi hala bulamadım :( :p

sevilen biri miyim bilmiyorum ama kimseyi kırmayı istemiyorum ve kolay kolay surat asmam (birine kızmadıysam eğer) avantajım bu sanırım.

sana da bakıcılık yaptırmaya niyetleniyorlar desene kent. saat karşılığı al çocukları sen de :tongue_smilie:

hocam hala yok mu şu cene bizde foruma konu açalım çene kaybolmuştur görenlerin 88.232.23.. nolu ıp adresine başvurmaları gerekir diye :)::)

evet ben de öle yapıyorum saat ücretini fazla alıyorum :):)

Selam Millet Naabersiniz :p

gene :durdurun

olan bir şey yok okulun yıl sonu işleri çocukların raporları karneleri çocukların kendileri. :D bu yetmezmiş gibi evde bahar temizliği (boya badana bir de tadilattan geçince her taraf toz içinde) arada kaçıp buraya kendimi atıyorum netten çocukların bilgilerini dolduruyorum. okulda yapamıyorum diğer sınıfların 3-4 öğrencisi geliyor bende hala 10 tane :biggrin: az tatile girin değil mi(!) :biggrin:

tatilin hayırlı olsun ne güzel gel bana yardım et :eek:ut: :p benim çocuklar senden daha fazla tatil havasındalar. :D

allah yardımcın olsun :D ne dıyım :D yarım edemıcem cunkı dısarı cıkıom :D gorusuruz :D heehee

Güle Güle Ortak Geldim Ve Gidiyorum Herkese İyi Akşamlar :)
Seni Bulacam Hoca :Sopa

Geri