Geyik Cafe

kavram derken hocam :huh:

neden hocam gerçekten harika bişi EVLENİNCE ULAN BEN DAHA ÖNCE NİYE EVLENMEDİM YAHU DİYECEKSİN ...ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN

ANLAŞTIKTAN SONRA GERİSİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HOCAM

hele birde çocuk oldumu varya dünyalar sizindir ....

kavram; düşüncenin zihnimde oluşması onu düşünmek olarak kullanmıştım. : )

özellikle evli biri olarak bu konuda belki haklısın. anlaşabilmek... önemli olan bu. belki de yanlış kişilerle karşılaştığımdan böyle bir düşünce bende oluştu. belki de çevremde gördüğüm bir kaç evliliğin sonuçları pek iyi olmadığından bu düşünceye sahibim. tek bildiğim bir şey varsa üzerinize alınmayım erkek milletinin güvenilirliğinin olmadığı :biggrin:

öylede demeseydin be hocam her kişi bir değildir ama önemli olan güven ve anlaşmak ...

ALLAH doğru dürüst ve hayırlı kişiyi nasip etsin size ... burdan gördüğüm kadarı ile mutluluğu hak eden birisiniz inş hakkınızda hayırlı olur ...

birgün hayattan bıkıp ,
çaresizce bir köşeye çekilip ,
hüngür hüngür ağlamak istersen,
beni ara;yanında olmak isterim...
.
.
.
..
.
.
..

.
çünkü mendil satıyorum 1 alana 1 bedava :)::):)

şu an saat 04:20 ben Kamil Koç turizmin antalya otobüsündeyim, arabada internet varmış yeni farkettim. yanımda bi hacı amca oturuyo.
otobüse bindiğinden beri dua ediyodu iyi dedim dualarla gidiyoruz. hatta namaz bile kıldı, ön koltuğa secde yaptı filan. Şimdi ise her koltukta bulunan minik tv den romantik bi film seyrediyo, sevişme sahnesi var. korkmaya başladım.

şu an saat 04:20 ben Kamil Koç turizmin antalya otobüsündeyim, arabada internet varmış yeni farkettim. yanımda bi hacı amca oturuyo.
otobüse bindiğinden beri dua ediyodu iyi dedim dualarla gidiyoruz. hatta namaz bile kıldı, ön koltuğa secde yaptı filan. Şimdi ise her koltukta bulunan minik tv den romantik bi film seyrediyo, sevişme sahnesi var. korkmaya başladım.

baya atraksiyon dolu bir yolculuk

hocam sen de hoş gelmişsin bir yağmur başladı burda biraz serinledi ...hertaraf ..

hocam sen de hoş gelmişsin bir yağmur başladı burda biraz serinledi ...hertaraf ..

hoşbuldum : )

2 gündür burada da saat 3-4 gibi sağnak şeklinde 5-10 dakika yağıyor sonra duruyor. sıcağı ben tam hissetmiyorum aslında okul serin ev serin. cuma günü çocukları bahçeye çıkardı o zaman sıcağı hissettim hissetmek ne kelime piştim. :saskin sonrasında da bol bol ellerim kollarım kaşındı durdu :biggrin:

demekki sıcak size yaramıyor hocam ... samsunda nem sıkıntısı olasa çok güzel olacak ama hertarafımız yapış yapış oluyor ....

sıcak değil kent güneşe alerjim var. güneşte fazla kaldığımda ve güneşin geldiği yeri fazla kaşıdığımda sivilce gibi kabarıyor malesef; ama güneşten de uzak kalamıyoruz mecburen. nemi çok iyi bilirim. annem adanalı.

Geri