selamlar hocam hoş gelmişsiniz
Ben de burdayım şimdilik,
Antalya beni bekliyo millet,
Deniz, kum, kızlar.
nescafe gibi 3' ü 1 arada.
çok şükür ben de iyiyim sadece yorgunum hem de çookkk![]()
ben de tatil istiyorum artık![]()
dr eftalya hoşgeldiniz.
dr.mud Gayet güzel bi hatun kişisi
sana yok tatıl matıl ne zaman buraya selam yazsakyorgunum dıosun sen daha okula gıtmeden yoruluon heralde
bence tatılı haketmıosun otur evınde
sadece okul değil ki. bir ay önce evde 2. katın tadilatı vardı. mutfak banyo baştan yapıldı her şey değiştirildi. bir haftadan fazladır da birinci katın tadilatı devam ediyor ev inşaat gibi. bir aya kadar da teras başlayacak. o yetmezmiş gibi hafta sonu seminerler vardı başka zaman bulamadılar bu günlere verdiler. üzerine okulda günler şenlikler vardı. okul zaten devam ediyor. onların evrakları doldurulacak hala dolduramadım. bir aydan fazladır hastayım hala tam olarak iyileşemedim.
tabi sana göre hala hak etmiyorumdur :hadiordan bu arada bence evim en güzel tatil yeri :001_rolleyes:
1 aydır hastayım ıyılesemedımbole bı terım varmıdır bılmıorum ohaa dıcem tutmayın benı
![]()
tutan yok diyebilirsiniz. :hadiordan
o yazdığın terim değil cümle :hadiordan ve eksik almışsınız :hadiordan "bir aydan fazladır hastayım hala tam olarak iyileşemedim." diyorum. :hadiordan (kırmızıyla yazılan yere dikkat lütfen)
gıcık işte ne olacak. geçmiş olsun diyeceğine ne diyor :hadiordan
saka tabıkı ısın gırgırı bı yana allah herkeze saglık versın en buyuk zengınlık saglıktır gecmıs olsun arkadasım
hıhcı senıbayadır gorusemıoruz walla ozlemısım sızı
kusura bakmayın bayadır ıslerım vardı yarın sözleniyorum kosturmaca ıste bugun hıc oturamadım yenı oturuom walla yorulmusum haketten
Allah hayırlı uğurlu etsin. tamamına erdirsin. o koşturmacayı kardeşimden biliyorum. berbat bir şeydir. en iyisi bu tür şeylere hiç girmeyeceksin direk olarak geline gelinliği giydirip nikah kıyacaksın sonrasında yakın arkadaşlarınla ve ailenle küçük bir yemekli eğlence yapacaksın (restoranda) hiç uğraşmayacaksın söz nişan düğün. daha sonraki günlerde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın :biggrin:
sagol...walla acıkcası söz aıle arasında nişanda öyle olucak pek kalabalıgı sevmeyıoruz onlarda bızde aıle arasındakı nısan daha guzel bence onlarda okey verdı tabı hayırlısı olsun bakalım zaman gosterıcek ne olucak ne gıdıcek sozu bır atlatalımda zaman neyı gosterıcek![]()
hayırlı olsun gürcan ALLAH tamamına erdirsin ... mesut bahtiyar etsin hocamada nasip etsin inş ..:![]()