Geyik Cafe

Abi İsrail'e cevap verecek olan çin ya da bir başka ülke değil İsrail'e bizim cevap vermemiz gerekirdi ama akp sağolsun elimiz kolumuz bağlı...

Konfiçyus Der Ki : Türk'ün Türk'den Başka Dostu Yoktur =)

yok yok oraya da geldi :biggrin:

bu gün çocuklar gitmeye başlayınca 2 sınıftan kalan çocukları birleştirdik birbirlerini yemesinler(!) diye televizyon odasında çizgi film izletiyorduk. bir öğrencimi dedesi alıyor. televizyon odasının kapısının önüne geldi televizyonu açık görünce "haberlerde bir şey var mı dedi. bizim uydu antenini oğlum çıkardı daha takmadı 2 gündür haberleri izleyemiyorum." dedi ben de "televizyon kanalı yok burada dedim." başını salladı "yahudiden dost olmaz" dedi. anlayacağın kent veliler aracılığıyla da olsa siyaset güncel olaylar ihanetler entrikalar anasınıflarına anaokullarına geliyor :biggrin:

o rasını hiç düşünmemiştim ....doğru dolaylı da olsa girmediği yer yok ..

çin değil israile mısırda yeter kıbrısta önemli olan yürekten saldırmak ...kalpte olmaz ise ister çin gibi 10 tane gelsin..genede olmaz

merhaba mümkün tabikide ilk önce kendimizle barışık olmamız lazım sonra etrafımıza pozitif enerji dağıtmak lazım ...

ben kendimle barışığım, etrafıma ne dağıttığımı da sizlere sormak lazım:tongue_smilie: inşallah pozitif enerjidir. dünya değişiyor mu : )

insanların içindeki hırs hep daha fazlasını isteme arzusu kıskançlık olduğu sürece dünyanın huzur bulacağını sanmıyorum. onların insanın içinden yok olması da tamamen mümkün mü o da tartışılır.

gürcan kaçmıştı kent. dayanamayıp geri gelmiş. :biggrin:

yine ortak çağırıyorlar. hey allahım :eek:ut: tek başa çıkamıyor musunuz ya alla alla :hadiordan

yamyamsınız üstelik insan yemeye kalkana başka ne deniyor :hadiordan

Dün Akşam Kulaklarım Çınladı Bende Diyorum Noluyo :001_rolleyes: Bizim Hoca Canına Susamış

Dün Akşam Kulaklarım Çınladı Bende Diyorum Noluyo :001_rolleyes: Bizim Hoca Canına Susamış

sadece çınlamakla mı kaldı alla alla ben kilise çanı gibi sesler bekliyordum halbuki :eek: :p

haklısın hocam ama inş bunlara örnek olarak bunların önüne geçebiliriz tabi herkes elele vererek ...

Ispanak ilinin maydanoz ilçesine bağlı domates köyünde acı biberlerin pusu kurarak şehit ettiği 17
patlıcan törenle mutfağa verildi.Ayrıca yaralanan 25
dolmalık biber tencere devlet hastanesine kaldırıldı.Köy muhtarı karpuzun verdiği bilgilere
göre 8 uzun namlulu pırasa üç göz yaşartıcı soğan
ve patlamaya hazır 5 kilogram mısır ele geçirildi.
Gelen bilgiler arasında muhabirimiz hıyarın yoğurdun saldırısına uğrayarak cacık olduğu
öğrenildi.

bunun benzerini daha önce duymuştum. güzel bir mantıkla hazırlamışlar. :biggrin:

herkese selamlar... : )

Geri