Geyik Cafe

sagol sonsuzluga ıdare edıoruz aman ben almım hemen bogazlar sısıo sonra afıyet olsun sıze

Cup-1.jpg

dondurma3.jpg

ßuyrun afiyet olsun :)

Gürcan sen çalışıyormusun okuyormusun?

evet sonsuzluga ole oldu bugun allahtan yarın oglene kadar ondan sonra tatıl moduna gecıcez ıns. :D sız nasılsınız bakalım kendımızden sızı soramadık

haftayı ben bitirdim. tatil moduna girdim :p bu haftalar yoğun geçiyor. 23 nisanı atlattık anneler gününü de pazartesi inşallah kazasız belasız atlatacağız. sonra kaldı okulöncesi şenlikleri. onu da atlattıktan sonra karne hazırlıkları başlıyor. koşturuyoruz anlayacağın. hayırlısıyla şu tatil gelse daha bir mutlu olacağım. :p

4 ay mı :saskin :hadiordan

öğretmenler eylül 1 başlıyor temmuz 1 de tatile giriyor. 2 aylık tatil dönemi var 4 ay nereden çalışılıyormuş :hadiordan

ya hocam şaka yaptık ya aaaa..sizler olmazsanız bu ülkeye AHMET'LERİ MEHMET'LERİ BAŞKANLARI KİM YETİŞTİRECEK NE KADAR TATİL OLSA SİZE HAK ....:):)

ya hocam şaka yaptık ya aaaa..sizler olmazsanız bu ülkeye AHMET'LERİ MEHMET'LERİ BAŞKANLARI KİM YETİŞTİRECEK NE KADAR TATİL OLSA SİZE HAK ....:):)

gel seni meb e bakan yapalım kent 10 ay tatil yapalım 2 ay çalışalım. :p

çocuklarla uğraşmak zor gerçekten. Allah tüm meslektaşlarımın yardımcısı olsun. sadece eğitim değil her şekilde örnek olmak zorundasın ve her karaktede çocuk var. bende enerji adına hiç bir şey bırakmıyorlar. eve geldiğimde yığılıp kalıyorum :durdurun

Ver Gazı Abi Ver :D Kalk Kızım Şunu Anlat Sus Ali Sus Ahmet Flan :D Şaka Hocam Minnettarız Size :p

Günaydın herkese.

Hadi gelin Geyik yapalım.

maaLesef mi??
memLekette yaşanacak en güzeL şehirLerden birinde yaşıyorsun=)
ayıptır söyLemesi g.antepLiyiz:)

Haklısında Bunaldım Be Ben Şu An Hiç Yaşanacağı Yok Valla :laugh:

Abi Bize Geyik Yappp :)

Ben gittim arkadaşlar kahvaltıya görüşürüz
pişt mr.aLi :)
anladın sen :p

Geri