Geyik Cafe

Ne Pislik Bi Adamım Seni Uyuz Etmeyi Çok Seviyorum Hocam Yaa :durdurun

Ne Pislik Bi Adamım Seni Uyuz Etmeyi Çok Seviyorum Hocam Yaa :durdurun

bu gün uğraşmasan benimle olmaz mı :( ya kavga ederiz ya oturur ağlarım :(

o müdürü bir elime geçirirsem :angry:

Oyy Oyy Kıyamam Yarın HatırLat Karışmıcam Sana :lol:

hayırdır hocam yapabileceğimiz bişi varsa yapalım ..

sitrese değmez takmıyacaksın fazla ...

Oyy Oyy Kıyamam Yarın HatırLat Karışmıcam Sana :lol:

tam dayaklıksın biliyor musun? :rolleyes:

hayırdır hocam yapabileceğimiz bişi varsa yapalım ..

sitrese değmez takmıyacaksın fazla ...

sağol kent. yapacak bir şey yok artık. dün söylemesi gereken bir şeyi bu gün sabah söylerse artık yapacak bir şey kalmıyor olan oldu artık. ama bu sinirlenmeye engel olmuyor işte. aslında öğleden sonra arkadaşlarla bir yerde oturduk iyiydim. buraya geldim. bir başkası atladı. ne yaparsın işte. bazı kendini bilmezlere karşı mıknatıs etkim var. nerede olursa olsun buluyorlar. :eek:hmy: :tongue_smilie:

hocam al bi kahve sigara içyormusun bilmiyorum ama yak bi sigara ayaklarını uzat aç geyik mizahı oku ... sitres atarsın çocuk resimlerine bak ...rahatla biraz .

Az önce tv izledim (uzun bi aradan sonra hasret giderdim) Geniş Aile ne kadar komikmiş yav :)

Mesutçum sabah can sıkıntını gidermek için sana bişey söylemiştim uygulamaya ne zaman geçicen =)

insanın kendini bilmesi iyidir hyperion. :p

malesef içiyorum.

ben de tam öyle yapıyorum zaten kent. sadece geyik değil sitenin altını üstüne getiriyorum :D

Valla Bilmiyorum Abi Vakit Bulursam Deniycem Fikrini :laugh:

Herkese İyi Geceler Millet Kendinize İyi Bakın Yarın Görüşmek Üzere

:durdurun

ya hala müdürün yaptığı aklıma geldikçe geriliyorum. bir şekilde atmam lazım. gürcan ya kötü bir şey söyleyip ağlatacak ya kavga edeceğiz. ikisi de iyi gelebilir. :huh: :p

yok yok bu gün iyi değilim ben :(

ooo amma sulugözsün bugün yav. bak beni de ağlatcaksın :(
Sigarayı bırak. Çikolata ye azcıkın mutluluk hormonların salgılanır.

ben geldım ama yatıcam :D hehe sonsuzluga lutfen artık kendını yıpratma ufak seylerı nıye deve yaparsınız sız kızlar anlamıs degılım herseyı kafaya takarsan oohoooo ...yandın..

İyi geceler Cafe sakinleri. Yatma vakti geldi

Geri