Geyik Cafe

tamam Sonsuzluğa kızma şaka dedim.

Seyhancım arada bi sallıyorum işte =)

kahve_fali.jpg

Mami'cim ben de kapattım salla banada bişiler :) :p

hmmm bi kedi gördüm sanki :p
büüle biri var, bakıyo sana camın arkasından hergün. Sen de ona bakıyosun. 3 vakte kadar da cam kalkacakmış aradan bi yere gidiyosunuz. Umutlusun, Mutlu da olacaksın, 1 ay bilemedin 2 ay sonra sevdiğin biri gelecek seni alıp gidecek tatil gibi bişey bu. "lord of the Rings" görüyorum gollum da var yüzüğü o takıyo :)

hmmm bi kedi gördüm sanki :p
büüle biri var, bakıyo sana camın arkasından hergün. Sen de ona bakıyosun. 3 vakte kadar da cam kalkacakmış aradan bi yere gidiyosunuz. Umutlusun, Mutlu da olacaksın, 1 ay bilemedin 2 ay sonra sevdiğin biri gelecek seni alıp gidecek tatil gibi bişey bu. "lord of the Rings" görüyorum gollum da var yüzüğü o takıyo :)

Ayy Mami hiç güleceğim yoktu :)
Ne güzelde yazmışsın hadi bakalım bekleyelim 3 vakte kadar acaba 3 saat mi 3 gün mü 3 ay mı :) :p
Ne yüzüğü takıyo tek taş olsun bari :tongue::laugh:

Gollum takarsa taşına bakmaz
kıymetlimssssssss ;))

Temel bir gün otobanda giderken bir tabela çıkmış yavaşla 60 temel 60a inmiş bir süre gittikten sonra yavaşla 30 temel 30a inmiş sonra bir tabela daha yavaşla 15 temelde galiba yolda çalışma var diye 15e düşmüş tıngır mıngır giderken bir tabela yavaşla hoşgeldiniz

cin felan konuştunuz müşteriler azaldı .... Ne yapce z şimdi bi cinci çağırıp cafeyi temize çıkarmak lazım

dr. çağıralım onun arası iyidi onlarla :huh: :durdurun

sonunda adını cinci hocaya çıkaracağım. sonra beni öldürecek :durdurun

Geri