Geyik Cafe

Biri de bana fal baksın :crying:

Neyse HAlim Çıksın Faliiiim :melek

kahve.jpg

Abe dokturum civanın sen ne düşünürsün büylee için kabar kabar kabarmış.Dert etmeyesin güzellikler senden yanadır.bi kız gürürüm nah şurada gördünmü :p
ince uzun güzel biri.yakışır sana sever seni kız uzaktan uzaga .
bi kalabalık vardır ortada büylee ayırlı bir iş kimin :d nah bak burda yüzük çıktı civanım 28 dişin meydandadır :d
at bi yüzlük daha dilim damagım kurudu

bereket versin doktorum civanım :D
nerde kalmıştık heee bu kız seni çok düşünür der ki hep alsın eline çikolatasını çiçegini gelsin :D
bak o der bak bak tam burda der işte :p
Sen gidicen buna birde bir başka kız var burda kıpır kıpır bişe :Dçiçek beklio o çiçegi yakalayıp gelin olacak sanıo ..Bide size küsen bi kız var dışlamışınız onu çok için için ağlıyoo planları yapmışlar haberim yok diyor.Neyse sende kız çok ben sana döneyim.Bu kız senin kısmetini açıcak daha güzel bi imkanın olucak sankim.Aha bak burda..Dedikodun var hackhellim selvi boylum.Kimseyi takmıyasın
Ver bi cigarada devam ediim :p

Cigaram yok falcı kadın ağzına sağlık yeter bu kadar. Allah cinlerine zeval vermesin =)

ben geldimm :d nasılsınız

bir tane maymun birtane papağan birtanede köpek varmış bunlar bir gün ucağa binmişler ...

kaptan pilot çok sinirli ...

papağan çok ama çok yaramazlık yapıyormuş ..

pilotun yanına gidip şapkasını çalıp kaçıyormuş ...

daha sonra hostes kızlara sataşmaya başlamış ..

hostes kızlarda papağanı şikayet etmişler pilota pilotta kızıp atın bunu aşağı deyip papağanı atmışlar aşağıya ...

papağan uçmuş tekrar havalandırma deliğinden gelmiş uçağa binmiş ...

maymunda ne zevkli iş bende yapim bari demiş .. pilota sataşmış pilot git başımdan demiş ..

hostes kızlara sataşınca hostes kızlarda pilota şikayet etmişler ..

pilotta papağanla maymunu atın aşağı havalandırmayıda kapatın demiş ..

maymun da ah ben ne yaptım ... salak papağana uydum ...şimdi son duamı edeyim bari demiş

papağanda duymuş dediklerini

papağan : maymun kardeş madem uçmayı bilmiyorsun neden i.nelik yapıyorsun demiş

muhammed sizin işinizde buna dönmüş madem cinlerden korkuyorsunuz niye fala bakıyorsunuz ....... hani :):)......

:D:D bakarken paraları cebe atarken iyiydi dimi :D

Sakın dedim!!
Gözüm üstünde bak bide sevgilim diyor kırmayayım bacaklarını

Geri