Geyik Cafe

banada fal bakın :crying: nolcakmış bu halim söleyin

dr.mud a söyleyelim bakıversin sahra. asma yüzünü inşallah iyi olacak.

oh bol köpüklü kahve. teşekkür ederim kent çok makbule geçti.

ben de eli boş gelmedim. hadi kendine de bir tane al bir de sahraya alalım sohbetle iyi gider. : )

cevizli_kurabiye.jpg

ben didiyorum yarın görüşürüz ii geceler herkese:crying::crying:

iyi geceler sahra görüşürüz inşallah. kendine iyi bak. arada gel görüşelim özletme kendini canım.

Daha fal bakıcaktık aaa olmadı mı şimdi

:eek:
halay çeken insanlar görüyorum. sen halay başısın, Elinde mendilinle tey tey zıve zıve diye de tempo tuturmuşsun. Bu da demek oluyo ki ya şuan biyerde yönetici durumundasın ya da olucaksın. Bir de iki başlı bişey var bi kafası inek öbür kafası fil :saskin Çok başarılı olacaksın çok parlak geleceğin var. Eleştiriden hoşlanmıyosun, terisni söylesen de hoşlanmıyosun kafana takıyosun. kendini ispat etmek peşindesin.
Herşey güzel olacak ;))

halay çeken insanlar görüyorum. sen halay başısın, Elinde mendilinle tey tey zıve zıve diye de tempo tuturmuşsun. Bu da demek oluyo ki ya şuan biyerde yönetici durumundasın ya da olucaksın. Bir de iki başlı bişey var bi kafası inek öbür kafası fil :saskin Çok başarılı olacaksın çok parlak geleceğin var. Eleştiriden hoşlanmıyosun, terisni söylesen de hoşlanmıyosun kafana takıyosun. kendini ispat etmek peşindesin.
Herşey güzel olacak ;))

teşekkür ederim :huh:

fincanda gerçekten de bir fil var :durdurun

bir gün sana kendi fincanımın resmini çekip yollayayım :D

İki başlı üstelik ben gördüm :)

Neyse iyi geceler yatma vakti =)

Kararsızsın bu aralar. Kafan karışık. Ama iyi bişey için karışık kafan. Yeni işine alışmaya çalışıyosun ve alışamayacağını düşünüyosun. Kendini ispatlama peşindesin sen de. Bu eskiden beri hep böyleymiş. İnsanların ne söylediği senin için çok önemli. asla da unutmuyosun söylenen sana sözleri. Unutmuyosun derken o sözü söylememiş gibi davranırsın ama yine de unutmazsın onu. Hiperaktif kişiliğinin altında kedi gibi bi insan var beslediğin kediden bulaşmış bi de bit de bulaşmış ama sonra geçmiş bitler dayanamamış sana intihar etmiş :)

Bursalı mısın kadifeli gelin çaydan mı geçtinnnnnnnnnn
Yanakların al al olmuş konyak mı içtinnnnnn ohh ohhh
İçtiğimiz konyak mezemiz kaymakkkkkkkk
Sen kimin yarisin yavrum her yanın oynakkkkkk
off offf her yanın oynak :p

Arabaya sen bin faytona ben
Anasını sen al kızını da ben

Bir su içtim testiden yavrum sensin beni mestedennnnnnnnn
Cennet makamı olsun yavrum seni bana dost edennnnnnnnnnn

SelamLar iyi akşamlar :)
Canlanın yahu insanın karnının doyması kadar güzel birşey yok :p
ßirde kahve hüpürdeterek içtin mi değme keyfine :)

Bizim DeLi Kız Psikopata BağLamış Yine :p

İç abicim Afiyet bal şeker olsun :)

Dur sana birde şarkı söyleyeyim ..
Güvercinnn uçuverdiiiiii kanadını açıverdiiiiii ben yandım anammmm yanasınn anamm
El oğlu değilmi aman amannnnnn

Geri