Geyik Cafe

herkes hoş gelmiş şöle ya şenlensin ortalık biraz çal şurdan bi laz havası :):)

Gördüğüm kadarıyla Cafe kapanmış
Kesin elektrik faturasını ödemediğinden dolayıdır :huh: :)

Cafe sahibi :huh: :)

Aleykümselam Real

Ya hocam uzun zamandır forumdayımda kimseyi tanımam etmem ya zamanı geldide geçiyor artık dedim.bi tanışalım.
ben Ömer Düzenli Selçuk Ünv. Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğrtmenliği 2. sınıfm. Gonyalıyım.
Sizdende böyle ufak açıklayıcı bilgiler talep ediyorum

Günaydın MiLLet :durdurun

memnun oldum Ömer Ben de Muhammed Ama herkes Mami der sen de diyebilirsin.

Hüzünlü bi giriş oldu. hayırdır?

Hüzünlü bi giriş oldu. hayırdır?

Bu AraLar AksiLikLer Pesimi Bırakmıyo.. H.sonu Sitem HackLendi.. Dün Aksam Hf Premium Sifrem PatLAdı... BakaLım Bu Aksam Ne oLucak :crying:

Aman yaa ben de bişey sandım. Sanal dünyanın derdi dert mi Dünya derdi yanında. bi site daha yaparsın olur biter.

Dedigin Gibi Site AcıLır.. Ben Ödedigim ParaLara Falan Acımıyorumda O KAdar Emege Yanıyorum...

Ulen şu interneti çıkaran elemanı bulup taksim meydanında sallandırmak lazım. Nasıl esir etti bizi. Sokakta misket oynayan çocuk görmüyorum artık, ya da bayırdan aşağı araba tekerleği yuvarlayan çocuk da yok. bayırın sonundaki kahvenin içine kim bilir kaç lastik girdi? okey masasının tam üstüne. Çocukları kovalardık ama onu bile özledim. Zaten kahveci de camın önüne demirden set yaptı. yeni akıl etti onu şimdi de lastik yuvalarlamıyolar :)

Geri