Geyik Cafe

herkese iyi geceler umarım güzel bi hafta sonu geçirirsiniz

Hristiyan çocuğun birisi annesinden bisiklet istemiş. o da; sen çok yaramazsın
Yaramaz Çocuk günahında çok İsa'dan iste bisikleti demiş. çocukda oturup İsaya mektup yazmış beğenmemiş yırtmış
bir daha yazmış yırtmış birdaha birdaha yazmış yine yırtmış. sonra kiliseye gitmiş. bunu gören anne sevinmiş
çocuğum akıllanıyor diye ama kiliseye giden çocuk sağına soluna bakmış kimsecikler yok.
meryem ana biblosunu alıp eve gelmiş. oturmuş başlamış tekrar mektup yazmaya:
İSA ANAN ELİMDE BİSİKLETİ İSTER GETİR İSTER GETİRME

o zaman ben annemin bi olayını anlatiyimde uykunuz açılsın =)

bi arkadaşı ilaç satan bi firmaya izmitin en iyi satıcısı olarak girdi 2-3 sene gayet güzel çalıştı daha sonra başına bi müdür atandı. kan kusturan tiplerden ama. böyle hiç bişey beğenmez azarlar falan performansıda düşer dolayısıyla kişinin. neyse bi gün arkadaşı annemden işte bi dua etsene abla ya nolucaksa olsun artık buna kaldım falan demiş. e annemde işte arkadaşı için hayırlısı neyse o olsun başka işler başka şanslar sen büyüksün yarabbim diye dua etmiş. neyse işte ondan sonraki gün annem işteyken saat 11,30 gibi falan arkadaşı aramış. ses baya kısık geliyomuş böle fısıldar gibi ama heycanlı. adam demiş
-ablaa noldu biliyomusun
-noldu hayırlı bişeydir inşallah demiş annemde
adam trafik kazasında ölmüş

e haliyle baya büyük bi sessizlikden sonra bi süre görüşmemişler =)

o yüzden annemden tırsıyorum :p

Mümkünse sen de foruma gelme artık bebişim Genlerin aynı ne de olsa :)

Dün yapılan şakadan sonra bir de bu hikaye Allaam neler oluyo? :crying:

ben kaçırdım dünkü şakayı ya okiyim bari =)

zaaaaaaa koptum :):)

Hee sen kop

Cenaze arabasının arkasında isimini okumanın hissettirdiği şeyi bilemezsin. :crying:

bilememde rüyamda bikere ölmüştüm çok eğlenceliyidi :)

Hadi len

Bi de araba halâ burda, ustalar geliyo seni almadan gitmeyecek burdan diyo. Ne soğuk bişey yav :saskin

Selam Ey Cafe =)

Nasılsınız bugün, iyisinizdir İNŞALLAH :)

Günaydınmı :huh: Saat kaç ilhan saat :)

burdayım murat fakat anca yaza biliyorum saat 12 :):)tünaydın ozaman :):) kızım yanımda oyun oynuyo tuvalete falan gidince anca yazıyorum :):)

bedavayı duyun ca nasıl geliyolar bak ::):)

şaka seyhn buyur çayın afiyet olsun

Geri