Geyik Cafe

Duydum ki; benim pazar günü, bir fincan kahvenin 12,5 TL olduğu biyerde fal baktımaya gittiğimden haberi olmayanlar varmış.
n.m.t ile gittik o götürdü beni kadınlar kahvesine. içerde tek erkek bendim fala bakan yumuşak dışında :)
ulen dedim cennet burası, kahveleri içtik şansızlık bu ya yumuşak eleman baktı benim fala. benimle ilgili pek fazla bişey bilemedi, kardeş sayımı kaç kız kaç erkek olduğumu bilemedi. ben de kırılmasın, bozulmasın diye doğru dedim :melek. gelecekle ilgili moral veren şeyler söyledi ama. Mayısta hayatımın aşkını bulacakmışım, bu yıl içinde de -söz olur, nişan olur- yüzük takacakmışım. araba alacakmışım sonra siyah renkli ;))
bi de tarot falına baktı hiç bişey anlamadım. venüs dedi, yıldız dedi astral şeyler söyledi öyle baktım yüzüne. bi de dedi ki aslan burcu bana çok iyilik yapacakmış. yana yana etrafımda aslan burcundan birini arıyorum. zengin olanları özellikle :)

bi de dilek tuttum o gerçekleşecekmiş.
FaLa inanma FaLsız KaLma DemiŞLer mamiCik
icon10.gif
HayırLıSı ßakaLım ...ßütün HackeLL GeLcez Düğüne SaLon Geniş oLsun Hoptek Hoptek OynuyCaz :durdurunHaYPıR Torunum HoRon TepeCekmiŞ:)

İşim Olmaz Öyle Şeylerle :hadiordan

benim de işim olmaz ama birinin peşine takıldım gittim. ama ortam güzel. her yer kız dolu :)

Huyum Degildir Valla İki Ablam Evlendi İkisininde Düğününde Oynamadım Öğrenirsem Bi Halay Tutarız :)

Duydum ki; benim pazar günü, bir fincan kahvenin 12,5 TL olduğu biyerde fal baktımaya gittiğimden haberi olmayanlar varmış.
n.m.t ile gittik o götürdü beni kadınlar kahvesine. içerde tek erkek bendim fala bakan yumuşak dışında :)
ulen dedim cennet burası, kahveleri içtik şansızlık bu ya yumuşak eleman baktı benim fala. benimle ilgili pek fazla bişey bilemedi, kardeş sayımı kaç kız kaç erkek olduğumu bilemedi. ben de kırılmasın, bozulmasın diye doğru dedim :melek. gelecekle ilgili moral veren şeyler söyledi ama. Mayısta hayatımın aşkını bulacakmışım, bu yıl içinde de -söz olur, nişan olur- yüzük takacakmışım. araba alacakmışım sonra siyah renkli ;))
bi de tarot falına baktı hiç bişey anlamadım. venüs dedi, yıldız dedi astral şeyler söyledi öyle baktım yüzüne. bi de dedi ki aslan burcu bana çok iyilik yapacakmış. yana yana etrafımda aslan burcundan birini arıyorum. zengin olanları özellikle :)

bi de dilek tuttum o gerçekleşecekmiş.

hadi hayirlisi mami :smile:

+

oynanmazmi hic hele kolbasti olsa oooo :))

Hop Karı Milleti Dedigin Oynamaz Zaten Yaşınızı Başınızı Almıssınız Düğün Üzeri Cenaze Yapmayalım Sonra :lol:

Hop Karı Milleti Dedigin Oynamaz Zaten Yaşınızı Başınızı Almıssınız Düğün Üzeri Cenaze Yapmayalım Sonra :lol:
Dettttt :hadiordanßiz eSki Toprağız ßişey oLmaz gençLik çürük TorunCum
icon10.gif
NeySe ßen Kaçtım 11.30 12 den Sonra akŞama Kadar yokum..ßi Müddet Sonrada Sadece AkşamLarı GeLeßiLcem...GüzeL MuhaßßetLer HerkeSe :)

selam arkadaşlar herkese mami düün mü yapıyoz kolbastı falan ALLAHhhhh VALLA bende oynarım :):)

slm kent evet kolbasti oynacaz zeynaylan varmisin sende =D

tamamdır düğünümde oyanayacak adam buldum. parayla adam tutacaktım gerek kalmadı :)

olmazmı eftalya kolbastı üç ayak halay telgıraf misket ooooo ne isterseniz mami adam tutmana gerek yok ben 1 yıldır kurtları dökmüyorum dua ederim valla

Tamam ozaman ilhan abi maminin dügününde görüsürüz mayisda =D

Mami mayisda davet edecen demi bizi alir hediyemizi geliriz :)

Geri