Geyik Cafe

asLında geLmicektim ama duyduğuma göre meydanı boş buLanLar varmış zıpLadım geLdim:) nasıLsın birkan?

kullanmadan önce prospektüsü okuyunuz..beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktora başvurmanıza gerek yok, çünkü bunun çaresi de yok..çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız..çünkü HACKHELL BAĞIMLILIK YAPAR.. =)

asLında geLmicektim ama duyduğuma göre meydanı boş buLanLar varmış zıpLadım geLdim:) nasıLsın birkan?

ehh işte idare eder. eet sen gidince baya boş kaldı buralar =) gitme bida. şimdi yatmalııyım yarın iş var iyi geceler herkese tekrar hoşgeldin melike =)

ℓσя∂;4927886' Alıntı:
aLeyküm SeLam Melike abLa hoş geldin :)
Teşekkür ederim HoşbuLdum Canım ßenim nasıL oLdun İyimisin?

kullanmadan önce prospektüsü okuyunuz..beklenmeyen bir etki görüldüğünde doktora başvurmanıza gerek yok, çünkü bunun çaresi de yok..çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayınız..çünkü HACKHELL BAĞIMLILIK YAPAR.. =)
:durdurunßağımLıLık Yaptığı Doğru..:) Çok yaşa abim
icon10.gif

ehh işte idare eder. eet sen gidince baya boş kaldı buralar =) gitme bida. şimdi yatmalııyım yarın iş var iyi geceler herkese tekrar hoşgeldin melike =)
Teşekkür ederim ßirkan ..iyi geceLer görüşürüz..:)

İyiyim hamdolsun abla : )

Sen nasılsın ?

Teşekkür ederim abla : )

Günaydınlar ben de geldim ;))
Melike tekrar gelmişsin sevindirdin bizi.
Sen arada bi böyle gidiyorum de tekrar gel, sevinelim biz. başka türlü sevinemiyoruz :)

selam arkadaşalar bu gün nete giremedim bi sorun var bilgisayarda

Selam abi.
boşver abicim kopup giden net olsun. Hayattan kopmayalım ;))

yok ya nette değil pc de yönetici hesabımla pcde internette giremiyorum ama başka hesapla girebiliyorum onu anlamadım

Ben de anlamadım :S
istersen bi konu aç abi bilen biri çıkar belki

Ctrl+ Alt + 2 Kere Deleteye bas abi sonra administrator oturumundan gir değiş şifreyi eğer olmazsa bi screen shoot alabiliyorsan aL :)

Elma :drool:

nerden bildin en sevdiğim meyvenin elma olduğunu? :)

Geri