Geyik Cafe

zeyna bu ne hız..malzemeler elde kaldı..bende şimdi bunları açıyordum:) iyiki bakmışım..

Arkadaşlar yeni bi boya çıkmış biliyo musunuz?
Gülen Boya

zeyna bu ne hız..malzemeler elde kaldı..bende şimdi bunları açıyordum:) iyiki bakmışım..
HoŞGeLdin oyy aBiCim KusuRuma Bakma :) Konu oLaRak aÇ abim Bu NaSıLSa Gidicek Yazdıkça :)
iLahi Mami:)
Ben aĞLaYan Boya istiyom :)

hoşbulduk..

önemli değil..hackhell'de bir konu da eksik olsun noolcek.. =)

Tamam AbiCim :) NasıLsın ?

Hakkaten GüLen Boya Küpü Gördüm Sankim
icon10.gif

teşekkürler zeyna..sen nasılsın..hatta ve hatta geyik cafe olarak maaile nasılsınız..=)

başka boyalar da var mami..görenler öyle DYO =)

Başım Kolum Dışında İyiyim aBiCim Bugün Bi SakarLık Yaptımda :durdurunİyi DiyeLim İyi oLalım Abim TeşekkürLer ..

Bakın Ne BuLdum :)
HeRkeSin Var Bir Kesi...Ben Bikesin Yok Kimsesi..Ben Bikesin Sen oL kesi...ey kimSeSizLer Kimsesi..:)

Başım Kolum Dışında İyiyim aBiCim Bugün Bi SakarLık Yaptımda :durdurunİyi DiyeLim İyi oLalım Abim TeşekkürLer ..

Bakın Ne BuLdum :)
HeRkeSin Var Bir Kesi...Ben Bikesin Yok Kimsesi..Ben Bikesin Sen oL kesi...ey kimSeSizLer Kimsesi..:)

ne desem hiç bilmiyorum :durdurun

geçmiş olsun nolduki

Ben, İyigeceler Hepinize desem :melek

Uykum geldi ben yatayım artıkın. Sabah olunca elime çiçeğimi alıp Samatya Sahilinden denize atıcam :(

geçmiş olsun diyelim o zaman zeyna.. =) sakarlığın nasıl bişey olduğunu iyi bilirim.. =)

Sakar demeyin bak üstüme alınıyorum :melek
Çok şükür halâ yaşıyorum

geçmiş olsun diyelim o zaman zeyna.. =) sakarlığın nasıl bişey olduğunu iyi bilirim.. =)
TeşekkürLer SaoLasın Abicim..:)

Ben, İyigeceler Hepinize desem :melek

Uykum geldi ben yatayım artıkın. Sabah olunca elime çiçeğimi alıp Samatya Sahilinden denize atıcam :(
iyi GeCeLer mamicik Çiçeği aTma KuRut SaKLa iLerde Lazım oLCak eveReCez Seni
icon10.gif

Teşekkür edeRim Lucian :)

Geri