Geyik Cafe

inşallah kapatmassın..O yasagında b.kunu çıkarttılar bence üstüne bide zam yaptılar.Yakında sigara içirme ruhsatıda satarlar millet hepten bırakacak sigarayı.Geçenlerde okumuştum bi ülkede sigara üretimini yasaklamışlar o hale kadar gelicez

Az önce, Trabzonlu bi abime msnden pc hakkında yardım ediyorum. Dedim Başlata tıkla, denetim masasına gir. birden Onun pc kapandı. 2 dk sonra açtı. Dedi başlata bastım Pc kapandı ama orda denetim masası yok :saskin
dedim nasıl bastın? kamerayı Pc nin açma kapama düğmesini gösterdi, burası başlat değil mi dedi :)
krizdeyim :durdurun

Az önce, Trabzonlu bi abime msnden pc hakkında yardım ediyorum. Dedim Başlata tıkla, denetim masasına gir. birden Onun pc kapandı. 2 dk sonra açtı. Dedi başlata bastım Pc kapandı ama orda denetim masası yok :saskin
dedim nasıl bastın? kamerayı Pc nin açma kapama düğmesini gösterdi, burası başlat değil mi dedi :)
krizdeyim :durdurun

Fıkraların gerçek oldugunu bir kez daha anlıyoruz:lol::lol::lol:

Günaydın Zeyno Ve Tüm HH'ciler :lol:

Günaydın cafe milletinin insanları

kahvalti.jpg

KahVaLTı HazıR BuyRun:biggrin:

Allahım Known'a Yardım Ett :durdurun

Mesut' çum böyle devam edersen kendin için dua etmeye başlasan iyi olur. Bi taraftan She, bi taraftan Zeyna sana suikast yapabilir. ;))

Olabilir Ama BeceremezLer Bee :)

selam herkese günaydin size kar getirdim :biggrin:

sizde günes varmi acaba biz donuyoruz da degiselim dediydim :p

dün aksam isten dönerken cektim :001_cool:

2vw8zde.jpg

Süper görünüyo.

İstanbul' dan görüntü koyacaktım ama burası da soğuk ben de bizim memleketin fotosunu koydum bol güneşli :) İşte Karşınıza Hawaii :p

hawaii.jpg

Geri