Geyik Cafe

Ben bi gün miami deyken;
o zamanlar oralar yem yeşildi. şimdi hep beton duvarlarla kaplı. hey gidi günler heeyy! Neyse yukarı Irain-g mahallesinde bizim ev. ufağım ilk okul 2 ye gidiyorum. çocuklarla dışarda misket oynuyoruz. Tabi o zamanlar da mahallemizin bi kızı var jolie. (büyüyünce jolie nin önüne angelina geldi) Riçırd amcayla Mişel yengenin kızları. ben ona aşığım. her neyse biz misket oynarken bu geldi. dedi "benim de misketlerim var, ben de oynayabilir miyim?" hemen bizim bi arkadaş Adı biratt atladı hayır dedi bu kız oyunu değil. erkekler oynar. Jolie nasıl ağlıyo nasıl ağlıyo bi görseniz. dayanamadım. ben oyundan çıktım. dedim" gel istersen biz ayrı oynayalım. bana ne derse beğenirsiniz. " Ya git balımdan be" ben biratt e aşığım o yüzden girmek istedim oyuna demez mi? beynimden vurulmuşa döndüm. Yıllar sonra öğrendim ki bunlar evlenmiş bir sürü çocukları olmuş. yarısı sarı çocukların yarısı zenci ben bu işten bişey anlamdım. Bu Jolie sadece biratt le evlenmemiş demek ki. :)

daha benim ne anılar var da hepsini şimdi anlatmıyım :D

Yukarlara bak anlarsın takıl kafana göre =)

şuan ilgi alanım dışında :D
geyik modundan uzağım ..
belki başka bi zaman ...
hoşçakalın
...

var ya.... bizi adamdan saymıyon mu? :hadiordan:

Sen düştün galiba da bizim de düşmemizi isityon :p

aaa valla ayıp biz neyiz burda

bide hh de sorun var iki üç seferde girebiliyosun ilk seferde bağlatı kesildi falan diyo sonra yine aynı üçüncüde girdim ben

Dışarı Çıkmadım :p Avatarı Hala İzledim de Ondan

Ben de Sorun Yok Kent Sana Komplo Kurdum Ben

26 yasindayim bekarim Moskovda yasayan anLik heycanlardan bikmis biriyim evlenmek istiyorum beni seven agir biriyle ne yapmam lazim ;s
67jj50

valla hacı sen yanmışsın evlenme evlenenlerin halini görmüyonmu benden örnek al :w00t:

Geri