Geyik Cafe

Sıkacağın Mermiyle Bi Winston Yakarım :durdurun

Benim vurmama gerek yok ki sen kendi kendini öldürüyorsun sigara içerek ://

ama rahmetliyi özlemişindir ben seni vurayım hhehehe

Merve kardeşime laf yok
bu da biiiiirrr =)

2yo1ymh.jpg

Online sayısına bak. bi de cafeye bak, niye kimse gelmiyo yav.
Bu arada galiba bu rakam HH tarihinde bi rekor. =)

Ben paylaştım onu forumda.
Ama ben gitmem Moğol kadınlarını sevmiyorum , dırdırcı oluyolar :D

Türk kızlarının suyu mu çıktı. Ne varsa Yurdum kızında var valla. =)

arkadaşlar tavan yapmışız 8 500 online var biri bu aileyi durdursun

Ya dur bak başımdan geçen tarajik bi olayı anlatıyım birden aklıma geldi. :crying:

Lise 1 nci sınıftaydım. bu bizim Serkan filan voleybol maçı yapıyoduk. aynı anda başka sınıftan kızlar da yan tarafta top oynuyo, neyse ben servis kullanmaya gittim. o ara ayağımın önüne bi top düştü, topa vurmamla, top benim ayağımla kızın gözlükleri arasında sıkıştı. meğer Kız topu almak için eğilmiş :melek. tabi gözlük paramparça. Kız ağladı filan illâ diyo gözlüğümü alıcan. gözlük de dünyanın parası öğrenci adamız ne gezer para. ailemede söyleyemedim korkumdan :crying: neyse kız her gördüğü yerde benden gözlüğünü istiyo. öyle günlerden bi gün nöbetçilik sırası bendeydi dışarda bahçedeki kapıda bekliyorum. Bi teyze geldi, dedim yardımcı olayım. 9 F sınıfında biriyle görüşecekmiş kim? dedim, O kızın adını söyledi. çocuğun biri kızımın gözlüğünü kırmış onun parasını almaya geldim dedi =) Aha! dedim :001_unsure: şimdi yandık. Hemen teyzeye bi yalan uydurdum, yeri tarif ettim gittim saklandım. 15 dk sonra teyzeyi maraton koşucusu gibi nöbetçi kulübesine koşarken gördüm beni arıyodu :)

sonra Saolsun Edebiyat hocam vardı ben ona aşıktım. Serkan bilir :) o vermiş parasını kızın. Zaten o olaydan sonra aşık olmuştum =)

Geri