Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya dur bak başımdan geçen tarajik bi olayı anlatıyım birden aklıma geldi. :crying:
Lise 1 nci sınıftaydım. bu bizim Serkan filan voleybol maçı yapıyoduk. aynı anda başka sınıftan kızlar da yan tarafta top oynuyo, neyse ben servis kullanmaya gittim. o ara ayağımın önüne bi top düştü, topa vurmamla, top benim ayağımla kızın gözlükleri arasında sıkıştı. meğer Kız topu almak için eğilmiş :melek. tabi gözlük paramparça. Kız ağladı filan illâ diyo gözlüğümü alıcan. gözlük de dünyanın parası öğrenci adamız ne gezer para. ailemede söyleyemedim korkumdan :crying: neyse kız her gördüğü yerde benden gözlüğünü istiyo. öyle günlerden bi gün nöbetçilik sırası bendeydi dışarda bahçedeki kapıda bekliyorum. Bi teyze geldi, dedim yardımcı olayım. 9 F sınıfında biriyle görüşecekmiş kim? dedim, O kızın adını söyledi. çocuğun biri kızımın gözlüğünü kırmış onun parasını almaya geldim dedi =) Aha! dedim :001_unsure: şimdi yandık. Hemen teyzeye bi yalan uydurdum, yeri tarif ettim gittim saklandım. 15 dk sonra teyzeyi maraton koşucusu gibi nöbetçi kulübesine koşarken gördüm beni arıyodu
sonra Saolsun Edebiyat hocam vardı ben ona aşıktım. Serkan bilir o vermiş parasını kızın. Zaten o olaydan sonra aşık olmuştum =)