Geyik Cafe

Abi valla ben bu yasaktan bişey anlamadım ki. Bazı cafeler içiriyo, para mı yediriyolar napıyolar? Taksime Nevizadeye gidiyoruz eğlenmeye içilmeyen yer yok. yasağı kimse tınlamıyo.
Ben sigara içmiyorum ama karşıyım bu yasağa hiç olmazsa içilen ve içilmeyen bölüm yapılabilir. Ciddi bi müşteri kaybı oldu. Al ver ekonomiye can ver diyolar ama burda alıp verecek bişey yok ki can gelsin.

Abi valla ben bu yasaktan bişey anlamadım ki. Bazı cafeler içiriyo, para mı yediriyolar napıyolar? Taksime Nevizadeye gidiyoruz eğlenmeye içilmeyen yer yok. yasağı kimse tınlamıyo.
Ben sigara içmiyorum ama karşıyım bu yasağa hiç olmazsa içilen ve içilmeyen bölüm yapılabilir. Ciddi bi müşteri kaybı oldu. Al ver ekonomiye can ver diyolar ama burda alıp verecek bişey yok ki can gelsin.

sigara bölümü olsada bişey fark etmiyor ki :glare: ben bu yasağı çok sevdim :durdurun

iyi akşamlar :D

valla öle diyolar fakat bizi bitiriyorlar kira işçi vergi stopaj sigorta bağkur derken elde var sıfır bazen eksi onun için serbest yaptık yarım saat te bir veriyorum boş kutu kolaları içine atıyorlar sigaraları bazı yerlerde adam özel saksı yaptırmış harika altta kapak var sigarayı içiyorsun külü döküyosun iii görünüşü çiçek

elinde sigara yakalamadıktan sonra ceza yok böle bi yasa işte

anlamsız ve yapmacık

yazın iyiydi herkes dışarı masa atmıştı içiriyodu. kış geldi bütün işletmeler bitti nerdeyse. çoğu ön tarafa bi balkon gibi biyer yapıyo üstünü brandayla kapatıyo ufoyu da koyuyo oraya. milleti ısıtmaya çalışıyo.

iyi akşamlar bu arada Merve

valla abi yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Bu gidişle cafe, restoran, gibi yer kalmıycak herkes başka iş alanlarına kayıcak. kayabilirse tabi devlet kaymadan

Burda da sigara yasağını delinse belediyeden gelip ceza keseler mi acep. millet de o yüzden gelmiyo galiba. hep içmeyenler burda :)

herşey var işte burda bu ara işler iii o bakımdan dedim inş daha güzel olacak

o yöndende haklısınız fakat her şeyi tek yönlü değilde iki yönlü düşünmek gerekir herkesin hakkını vermek lazım

Sigara içmeyenlerin sayısı içenlerden çok fazla olduğu vakit yasaklasınlar.

sigara ile ilgili bir anımı anlatayım size :):)

günlerden pazar otlakçı bir arkadaş var hiç sigara almaz hep otlanır ona bir şaka yapalım dedik iki arkadaş sigaranın yarısını boşalttık içine kibritin yanan kısımlarını bıçakla kazıyıp sigaranın içine doldurduk sonra sigara tütününü doldurduk verecez arkadaşa paketin içine koyduk çakmasın diye sonra geldi ver bi cigara dedi ben de verdim kendim de yaktım öteki arkadaşa da verdik tabi yanacak diye fazla yaklaşmıyoruz ona ben sigaradan iki üç fırt çektim azımda cıvzzzzzzzzzz diye yandı meğer ben almışım sigarayı az daha yanıyordum daha da ne ona sigara verdim nede böle şaka yaptım

Allah' ın Sopası yok ki :durdurun

Şİmdi klasik şeyi söyler "o beni bırakmıyo" :)

Geri