Geyik Cafe

o üstü nasıl yaptın ?

ben kremayla süsleyip geçiyorum

canim resimi bakarak (sablonu yani) yaptim az ugrastirdi ama gida boyasiylada süsledim

dogum günü olunca ugrasmasi zevkli oluyor :smile:

+

karaates_yas_pasta.jpg

Buyrun :)

gercegi nasil olsun :huh: haa yolla dersen 3000 kmden gelinceye kadar pasta

pastaliktan cikar idare ediver iste :utan

+

nimet cikar canim googleden bul resmi istedigini al yap neticeyi görmek isteriz kiz =)

Mami Abi Bize Geyikli Pasta Yaaaaaappppp :durdurun Ellerine Sağlık Eftalya:blushing:

hem olsun, beni de doktor sanıyolar :)

Geyikli Pasta

malzemeler:
1 adet taze sıkılmış geyik ( canı sıkılmış yani, morali bozuk)
2 su bardağı, geyik sütü
1 bira bardağı, un
1 çorba kaşığı, nişasta
1 çorba kasesi rendelenmiş geyik boynuzu
3 tatlı kaşığı, tatlı kaşığı

Birazda ceviz meviz ne bulursan işte japon çekirdeği de olur. en iyisi kuruyemişçiden karışık kuruyemiş alın daha iyi.

Yapılışı:
önce süt,un,nişasta bi kaba boşaltılır karıştırılır. geyiği uzak tutun ama canı sıkkın geyik lazım bize. sizi izlerken can sıkıntısı gidebilir. malzemeleri 15 dakka karıştırın. sonra hamurun kabarması için bi 45 dk filan bekletin, bu arada da morali düzelmeye yüz tutan geyiğin canını sıkmaya çalışın, TRT de açıköğretim yayınlarını izletin mesela. kabarmış olan hamurumuzun içine geyiği atın bebek kakası kıvamına gelene kadar yoğurun. sonra kek kalıbına koyun. fırına atın. yarım saat pişsin. piştikten sonra süslemelerini yapıcaz

daha önceden hazır ettiğimiz karışık kuruyemişi üzerine serpiyoruz.

Yenilişi:

Bu da ekmek banarak yenir efenim. o 3 tatlı kaşığıyla rendelenmiş geyik boynuzlarını yiyin

Afiyet Olsun.

SEL308.JPG

Geyikli Pasta

malzemeler:
1 adet taze sıkılmış geyik ( canı sıkılmış yani, morali bozuk)
2 su bardağı, geyik sütü
1 bira bardağı, un
1 çorba kaşığı, nişasta
1 çorba kasesi rendelenmiş geyik boynuzu
3 tatlı kaşığı, tatlı kaşığı

Birazda ceviz meviz ne bulursan işte japon çekirdeği de olur. en iyisi kuruyemişçiden karışık kuruyemiş alın daha iyi.

Yapılışı:
önce süt,un,nişasta bi kaba boşaltılır karıştırılır. geyiği uzak tutun ama canı sıkkın geyik lazım bize. sizi izlerken can sıkıntısı gidebilir. malzemeleri 15 dakka karıştırın. sonra hamurun kabarması için bi 45 dk filan bekletin, bu arada da morali düzelmeye yüz tutan geyiğin canını sıkmaya çalışın, TRT de açıköğretim yayınlarını izletin mesela. kabarmış olan hamurumuzun içine geyiği atın bebek kakası kıvamına gelene kadar yoğurun. sonra kek kalıbına koyun. fırına atın. yarım saat pişsin. piştikten sonra süslemelerini yapıcaz

daha önceden hazır ettiğimiz karışık kuruyemişi üzerine serpiyoruz.

Yenilişi:

Bu da ekmek banarak yenir efenim. o 3 tatlı kaşığıyla rendelenmiş geyik boynuzlarını yiyin

Afiyet Olsun.

SEL308.JPG

ayy ayy kooooooooopppppppppppp:durdurun bu ne yaa!!!!

artik pasta falan yemem bunu yaparsam :biggrin:

Çok güzel yaparım bak öyle deme :)

sen yaparsan cig tavuk olsa yeriz :cool:

aramizda doktor olan varmi her ihtimale karsi :biggrin:

Geri