Geyik Cafe

Geyiğin omletini de yaparım :)

nasıl oluyosa artık :p

şöyle ki:

geyikli omlet
yapılışı
Bunun için deve kuşu yumurtasına ihtiyacımız olacak, Deve kuşu yumurtasını temin etmek için ilk önce efenime söyliim, yani nası desem. Deve Ve bir kuşun dest-i izdivacını mümkün kılmak olacaktır. Kız isteme faslını geçiyorum. malum gecenin sabahı Kuşun altından Nur topu gibi 2 adet yumurta alınır. Büyükçe bi tava da daha önceden hazır ettiğimiz geyik yağı az bişey kızdırılır. ve terbiyesi daha önce verilmiş olan geyimiz getirilir ( bkz geyik terbiyesi: geyik yahnisi tarifi) kabuğu soyulur. tavanın içine atılır. 10 dk pembeleşinceye kadar pişirilir kısık ateşte. terbiyesi verildiğinden mahcup olur çabuk pembeleşir efendim. Sonra yumurtaları çekiç vasıtasıyla kırarız. deve dna sı olduğundan serttir. ve yumurtanın önce yeşili. evet içinde yeşil var bunun içinde beyaz yok. sonra kırmızı konur. karıştırmadan pişirin.

yenilişi:
buna da ekmek banarak yemek makbüldür

Afiyet olsun :)

buna da ekmek banarak yemek makbüldür

Afiyet olsun :)
ekmek banarak deyince menemen aklıma geLdi bide menemen yapsana mud:) :durdurun
çikolatalı pasta yapar mısın ? Ablama hediye alcak vakti bulamazsam ben yaptım derim :):)

buyrun çikoLataLı pastanız dayanamadım bi diLimini yedim:)

chocolate-cake-oh-1727433-l.jpg

e12d4y.jpg

alttaki kız mı yapmış pastayı :p

geyikli menemen tarifi de birazdan geliyo efenim.
önce molaya çıkmam lazım =)

geyikli menemen

yapılışı:
Yine terbiyesi yapılmış bi geyik lazım. yalnız bu sefer geyik yalnız değil ona bi de eş lazım ki, menemenimiz parmak yedirtecek lezzette olsun. önce bildiğimiz menemen malzemelerini hazırlarız 4 domates biber vs. domateslerin kabuğunu soyun. ve rendeleyin. sadece bi tane bütün bırakın domatesi. biberleri de küçük küçük parçalara ayırdıktan sonra. isteğe göre soğan da koyabilirsiniz. yine az kızdırılmış geyik yağımızın içine boşaltalım bunları. biraz piştikten sonra boynuzlarından arındırılmış iki geyiği de boşaltalım bütün olarak tabi. canlı fakat baygın olsunlar. onlar pişe dursun. siz oturma odasına geçip sabah programındaki eşi tarafından aldatılıp terkedilmiş kadının dramını izleyin ve biraz ağlayın, Göz yaşlrınızı da boşa akıtmayın menemen için lazım onlar. Program bitip siz ağladıktan sonra. yemeğimizin başına gidelim. göz yaşlarımızla beraber bi tutam da merhamet katalım içine.
yenilişi:
bu da ekmek banarak yenir. ama üflemeden sıcak sıcak yiyin
bütün olan domatese noldu diyceksiniz 4 tane domates fazla çünkü 3 yeter.​

Geri