Geyik Cafe

Murat abi, Geyik yahnimden tatdın mı? :)

Evet çok güzel bir tarif. Anlayana çok iyi mesajlar var aslında.

Bu tarifte en çok güldüğüm nokta bu oldu.

Kısık Ateşte 10 Dk piştikten sonra geyiğin terbiyeli olmasından dolayı, saygıyı elden bırakmayarak kaderine boyun eğmesine acıyarak geyiği tencereden çıkarırız.

İleride yeni tariflerde görüşmek dileğiyle :)

Abi siz bana ne yemek yapacağımı söyleyin ben yaparım. Ama evde tek başınızayken denemeyin. Mutlaka bi uzman kontrolünde yapın yemekleri =)

Abi siz bana ne yemek yapacağımı söyleyin ben yaparım. Ama evde tek başınızayken denemeyin. Mutlaka bi uzman kontrolünde yapın yemekleri =)

OLur tabi. Tavsiyelerine uyarız.

Şimdi bir tarif daha isteyelim senden. Ama sonra konu yanlış yerde falan demesi kimse.

Muhammed. Bak şimdi. Şu imam bayıldı varya imam bayıldı.

İşte bu imamın acaba hangi yöreye ait olması gerekiyor.

Ve tarifinide isteriz.

=)

İmam Bayıldı
yapılışı:

Öncelikle İmamın Of' lu olmasına dikkat edin. Bunun nedeni, Allah' a daha yakın olmalarıdır.

Of' tan etine dolgun, besili bi imamı kaçırırız. neden kaçırırız? çünkü işin içinde adrenalin olması lazım bunun nedeni ise Oflu hocayı herhangi bi dış kuvvet uygulamadan korkudan bayıltmaktır. eğer eter kullanırsak içindeki kimyasallar İmamın tadını bozar. kafaya bi cisimle vurursak bu da şekli bozar ki yemek de esas olan, görüntüdür. bunun içinde yakışıklı bi imam seçmemiz gekekir, tercihen Kumral olanı makbüldür.
Neyse İmamı eve getirdiğimizde önce imamın güvenini kazanmamız lazım. onu kaçırmakta ki amacımızı, onu Allaha daha yakın yapmak olarak söyleyebiliriz ki bu yalan değildir biyerde. hemen inanacaktır. Bir gece beklemesi lazımdır yalnız. Önce evin en güzel odasında yer yatağı yapılır. uyumazsa ninni de söylenebilir bu onu yumuşatır. Sonra beyaz bi çarşaf bulup Bu çarşafa iki adet delik açılır ki önümüzü görelim yoksa ters tepebilir imam bayıldı yerine siz bayılabilirsiniz. Sabah ezanı okunmaya yakın Hoca abdest almaya kalktığında karşısına çarşaf giymiş vaziyette çıkarız. mümkünse iki kişi olun diğerinin omuzuna binin büyük görünün. ve şöyle seslenin "Ey İmaaaamm efendiiiii, günahlarını biliyoruuzzzz, Ofta ne naneler karıştırdığını hepsini tek tek biliyoruuzzzzz. Bu imamın bacaklarının ve dişlerinin tireyerek yalvarıp bayılmasına yeter.
Burda da İmamı baygın halde tencereye atıp haşlamak lazım tabi bu da pembeleşinceye kadar. yoksa yenmez.

yenilişi:
Kabuğunu Soyun da Yiyin.​

dr.mud Yemek Tarifleri Kitabı / 1. Baskı

Yayınevi
HackHeLL Yayınları

Grafik Tasarım ve Dizgi
WaTcHFuL

Format
PDF

Sayfa Sayısı
Şimdilik birkaç sayfa ile idare edin.

Adres
www.hackhell.com

Fiyatı
Tüm HackHeLL üyelerine ücretsiz dağıtılacaktır.

Sipariş için: WaTcHFuL'a pm atabilirsiniz. =)

Sabah ezanı okunmaya yakın Hoca abdest almaya kalktığında karşısına çarşaf giymiş vaziyette çıkarız. mümkünse iki kişi olun diğerinin omuzuna binin büyük görünün. ve şöyle seslenin "Ey İmaaaamm efendiiiii, günahlarını biliyoruuzzzz, Ofta ne naneler karıştırdığını hepsini tek tek biliyoruuzzzzz.

ahahahafsfhhjj koptum:lol::lol::lol::durdurun

arkadaslarr bi geyik bulalımda havamızz yerimize gelsin yyyaaa

Off Abi Tarife Bak Koptum Bağlanamıyorum :lol:

Biletçi : Arrrrka tamammm kapat arkayi !( bir teyze arka kapiya sıkışır )
Biletçi : Kari sıkıştı aççç kapa !...

Otobüs Söförü : Paso lütfen !...( ben pasoyu almak için cüzdanıma davrandigimda... )
Aynı Söför : Varsa gösterme !...

otobüs şoförü kadın yolcuya: ee bu pasodaki resim erkek :saskin
kadın: şöyle profilden bakın bi de kalın bi ses tonuyla :durdurun

Selinn Banada Getirde Karşılıklı içelim :crying:

Geyik yapılmayan tek cafe :lol:

aha son satırlar bunlar mektubun ne saçma bişeymiş ya : )

Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün Köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 47 gün olmuş ve ben o Köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Herşeyi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

:lol:

Canım Sevgilim Esin;
Bu mektubu sana sahil dan yazıyorum..Seni ne kadar sevdiğimi bilemezsin.Eski günlerimizi
unutamıyorum.Seninleyken dinlediğimiz Beni Hatırla şarkısı çalıyor ve ben şuan da o şarkıyı
dinliyorum.Mazimiz geliyor aklıma.Çok üzülüyorum sevgilim..Bana verdiğin sözler,ettiğin yeminler,bir türlü
çıkmıyor aklımdan..Hani bana söylediğin Çiçeeeeemmm lafı var ya,işte o benim hayatımı değiştirdi.Seninle
geçirdiğim günler geliyor aklıma. 26 yıldır boş yaşamışım.Bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın.
Farkında mısın sevgilim? Bugün beni terk edişinin 48. günü.Sana Vicdansız diyeceğim ama dilim varmıyor..Diyemiyorum..
Bir gün kahvaltı yaparken kafana şeker kasesini fırlatmıştım.Sen de ani bir
refleksle eğilerek tehlikeyi bertaraf etmiştin ve bana Napıyon Lan Manyak! demiştin.Ama arkasından gelen reçel
kavanozunu hiç hesaba katmamıştın sevgilim.Yüzünden süzülen reçel ile çok tatlıydın.

Esin; Seni her zaman çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim.Seni hiçbir zaman unutmayacağım
Ben yalnızca sana bağlı kalacağım (sen başkasının olsan bile) Beni terk ettiğin gün köfte almıştım.
Üzerinde 30 gün içerisinde tüketin yazıyordu. Bugün 48 gün olmuş ve ben o köfte i yedim sevgilim.
Gerisi Allah'a kalmış...Ölürsem seni çok sevdiğimi,senin için Örümcek Adam maketlerimi bile feda edeceğimi unutma.
Bu arada sakın mezarıma gelme!!!

Son olarak; iyi bak kendine Esin

Çok eski sevgilimin adı :)

Şİmdi yazıp göndersem kocası beni döver :)

abi sende mi köfte seçtin :lol:

Geri