Geyik Cafe

size yine 10 dk süre veriyolarmış... ben acemi birliğinde ilk 1 ay banyo yapmamadım :d
bi kere banyoya götürdüler .. 3 dk süre verdiler :d
ilk 1 dk üstümüzü soymakla geçti :d ne perde vardı ne duvar hamamda :D
zaten kalan 2 dk da su ya çok soğuk tu ya çok sıcak akıyodu yada damla damla geliyodu. ... banyo yapamadık gibi bişey :d

Yoksa sen de mi Manisa alaşehir de yaptın :)

size yine 10 dk süre veriyolarmış... ben acemi birliğinde ilk 1 ay banyo yapmamadım :d
zaten kalan 2 dk da su ya çok soğuk tu ya çok sıcak akıyodu yada damla damla geliyodu. ... banyo yapamadık gibi bişey :d

zormus senınkıde neyse bitti ya ona bakalım :)

merve firar ederdi kesin kanka :)

bigün arkadaşın biri bana şunu arasana dedi.
verdiğim cevab: bende onun kontoru yok:)))
(ne yapim bende onun numarsı yoktu ve kontor de yoktu:)))

yok artık o_O

hiç izne çıkmadınız mı :confused1:

yok artık o_O

hiç izne çıkmadınız mı :confused1:

ilk bir ay yemin törenine kadar izin yok .. bir ay sonra yemin töreni oluyo .. cuma günlerine denk geliyo ve pazar akşam 5 e kadar tatil ilan ediliyo.. eğer yemin törenine ailenden biri gelrise dışarı çıkabiliyosun...

bu arada zonguldak devrek 2. jandarma komutanlığıydı ...

Neyse çok sulu muhabbet oldu bu. ben yatıyorum. iyi geceler herkese =)

o zaman dua et hatun oldugun için :biggrin::biggrin:

bayan olduğum için zaten dua ediyorum :biggrin: dünyanın en güzel duygusunu bayan olduğum için ilerde yaşayacağım :blush::biggrin::biggrin:

iyi geceler mami :blush:

@HeLtEdrEnG

ben böle olduğunu bilmiyordum :confused1: eniştemin askerliğini biliyorum da her gün eve gelip gidiyordu :laugh:

bayan olduğum için zaten dua ediyorum :biggrin: dünyanın en güzel duygusunu bayan olduğum için ilerde yaşayacağım :blush::biggrin::biggrin:

iyi geceler mami :blush:

@HeLtEdrEnG

ben böle olduğunu bilmiyordum :confused1: eniştemin askerliğini biliyorum da her gün eve gelip gidiyordu :laugh:

bayan senmiydin :d
pardon mud :d
forma yeni üye oldum :d
3 gün oldu kimseyi tanımıyorum..:D

Geri