Geyik Cafe

ala ala :) sizde konusun

yetkilerini bana devretti seni buraya almıyorum diyen sensin önce yetkilerini devretti mi etmedi mi bir öğrenelim bakalım

tutturdunuz bir yetki meselesı :) tamam alın bede size veriyorum butun yetkılerı alın haa :p işe bulaşıkalrdan başlamayı unutmayın :)

bu şartlardada anlaşma olmaz yanı :p

bu durumda kent bey gelsın çözüm bulsun :p

işiniz gücünüz geyikte tavşanda : ) biraz ciddi olun yahu : )

ciddi ciddi :)

sonsuzluğa arkadaşımız bu cafenin hem sahibi hem benim ortağımdır ..

işte belgesi ... kapatıp açmak onun .yetkisindedir ..

bir kere belgede hata var :) neden diyeceksınız ada soy ad kısmında kent55 - sonsuluğa yazıyor yanı adı kent soy adı sonsuzluğa :) başka belge getirin :p

cafe sahibinin düzenlemiş olduğu bir belgeye sen sahte mi diyorsun :eek:ha:

ve kent ile sonsuzluğa arsında - var yani iki farklı kişi olduğunu belirtiyor sen adınla soyadını yazarken araya - mi koyuyorsun :saskin

cafe sahibinin düzenlemiş olduğu bir belgeye sen sahte mi diyorsun :eek:ha:

ve kent ile sonsuzluğa arsında - var yani iki farklı kişi olduğunu belirtiyor sen adınla soyadını yazarken araya - mi koyuyorsun :saskin

hem murekkebı kaymış bu belge yönetmenlıklere uymaz :) beledıyeden daha iyimi bileceksınız :p

hem murekkebı kaymış bu belge yönetmenlıklere uymaz :) beledıyeden daha iyimi bileceksınız :p

seydiali daha mantıklı bir bahane bulabilirdin. :hadiordan

kent, seydiali bahane arıyor sadece :p

van belediyesi büyük sehir :) oldu sayılır hem benım işletmeci olduğumu kanunları bildiğimi yönetmenliği bildiğimi unutmayın polis bu sekılde burayı muhurler :)

neyse hadi cafe sizin olsun :)

Geri