Geyik Cafe

Te Allaam, değişmiyor bazı şeyler =)

vay ya ne güzel oldu şöle .. ali sana diyorum ne zaman amca olcaz biz ...:):)

Herkese iyi akşamlar ben ufaktan ufaktan çıkayım keyifli sohbetler : )

Melike bi iddaaya girmiştik ya. Ben kaybettim burdan kabul oluyo di mi :p

trabzon.a.jpg

sonsuzluğa hoş gelmişsin sen de ortak unutmuşsun buraları örümcek kaplamış buralara .. iyi akşamlar angel

öle sahtesiyle olmaz mami gerçek olacaktı ben de şahidtim .. :)

teşekkür ederim angel. sizleri görmek de güzel. : )

bir aralar buranın sahibiydim :p 1 senedir inşaatla uğraşıyoruz. 2. dönem okulun yoğun faaliyetleri şimdi de kardeşimin düğün hazırlıkları baya zaman alıyor. haftaya siteye bile giremeyebilirim. misafirler gelmeye başlayacak. yoksa buraları fazla boş bırakmazdım : )

vay ya ne güzel oldu şöle .. ali sana diyorum ne zaman amca olcaz biz ...:):)

meraklı :p

iyi geceler angel tatlı rüyalar.

Abi bulandırma ortalığı, loto çıksın söz :p

sonsuzluğa hoş gelmişsin sen de ortak unutmuşsun buraları örümcek kaplamış buralara .. iyi akşamlar angel

öle sahtesiyle olmaz mami gerçek olacaktı ben de şahidtim .. :)

unutmadım ortak ya.. işleri sen biliyorsun.

bu arada netten midir pc den midir bir hızlı sayfa değişiyor ki sormayın her yazıyı neredeyse 5 dakikada kaydedecek :biggrin:

haklısın ortak bilmemmi ALLAH kolaylık versin . valla amca olsak diyom artık mami sen den olak bari zeynadan ses seda yok :D

inş. ALLAH Kısmet Ederse En Yakın Zamanda istiyoruz abim :)
ANGEL İyi GeceLer ALLAH'a Emanetsin güLüm...
SonsuzLuğa HoşgeLdin Canım..
Mami Sana geLince abim Doğru söyLüyo onLa Kandıramazsın ama Senide Güç Durumda ßırakmak istemem aLtın FiyatLarı uçmuş :) Trabzonda Süpermiş KiLomu Grammı ßu aLsanmı ki hihi :)

çok sağol ortak cümlemize inşallah. : )

hoşbuldum canım. sen de hoşgeldin. daha sık uğraman dileğiyle. özletiyorsun kendini : )

hoşbuldum canım. sen de hoşgeldin. daha sık uğraman dileğiyle. özletiyorsun kendini : )
HoşbuLdum Uğrarım Canım ßenim Şu An Çıkmam Lazım Kucam Kızıyo :) Herkese İyi GeCeLer ALLAH'a Emanetsiniz Görüşürüz :)

sen de Allaha emanet ol. görüşürüz inşallah iyi geceler.

ben de çıkayım daha sonra gelirim yine. herkese iyi geceler. : )

Kİmler var ses verin : )

selam milllet ne olur burada

Geri