Geyik Cafe

JaPoN'um Benim Çalışdığım TükanDa 3 Türlü Bındık Var Çiğ,Kavrulmuş,Çifte Kavrulmuş Akşama Kadar Ye Ye Bitmiyor Yavvv En İyisi Ben TükanDan Getireyin Bu Bındıkları Kır Kır Bitmez Yavvv :durdurun
Madem Öyle Alayım KılınCı Gözüm Gibi Bakarın Ben Ona =)
Benim İçin SenDe Değerli Bir Kardeşimsin JaPoN'um :)
Nolacak Bu Cimbomun Hali Yavvv Berabere Kaldık Deli Ediyorlar Adamı : (

fındık manyağı olduk yi yi bitmez onlar bea : )

sizin haliniz kötü yaw yani üzülerek sölüyorum ama kötü yanii olur bişiler bee zaman halleder herşeyi ( belki )
biz 5 attıkta noldu bu hafta 2 yeriz aramızdaki farkı kapatırız :D
trabzonluyuz bu sene karadenizliyiz yawww:D

Farketmez Hacı Benim TükanDa Malzeme Bol Bındık Olmaz İse Şam Fıstık Olur Badem İçi Olur Lafı Mı Olur Yavvv =)
Lem Rijkard'ı Gönderdik Rahat Edecez Dedik Hagi'deDe Tık Yok Misimmoviç Gibi Futbolcuyu KazanacağıNa Kovuyor Adam Yavvv ...
Bana Göre Trabzon Zor Biras Ben BursaDan Daha Ümitliyim Açıkçası ...

olmaz yawww...: )

rijkardı göndermek doğrumuydu tam emin değilim hagiyle bol şans ona da ne kadar dayanıcaksınız bilmiyorum hagi daha neler gönderir cimbomdan ben ondan fazla ümitli değilim rijkard gitmeseydi iyidi.

bursa o hakkını aldı yeter ona bi kere 5 sene sonra bidaha artık ikisinden biri olsun bari napalım onlara seviniriz:D

(:) biri bizi durdursun sanırım beni uyku durduracak abi burda zaten ablada geldi ben yavaş yavaş kaçar:D

ben geldim diye mi kaçıyorsun :(

kaçmana gerek yok ben zaten gidiyorum sabah 7de kalkmam gerek ama ben hala buradayım :(

Trabzon'un OlamıyacağıNı Düşünüyorum Her SeferinDe SonuNa Kadar Getirip YineDe Şampiyon Olamıyorlar ...
SizDen Ve BeşiktaşDan Ümitliydim Açıkçası Ligin Gidişatı Tahmin Ettiğim Gibi Değil Heran Herşey Olabülü ...

Bizim Bey Ateşi Buldu Oda Bişey Mi Bizim Bey Bındığı Buldu Ayol ( Aganigi Naganigi ) :durdurun
RüyanDa Bol Bol Bındık Ye JaPoN :p

Bu Gemi Kaçar JaPoN'um Hadi Sana Hayırlı Geceler Kardeşim Görüşmek Üzere :)

öle bişey yok öle bişey yok bende 7 de kalkıcam abimle muhabbete bi daldık saat iki olmuş aaaa :)
burası boş kalmasın dedim çakır gececi zaten dedim oda gitti

bizden ve beşiktaştan bişey olmaz sizden de olmaz Trabzon Ih Ih trabzon

hayırlı geceler abii görüşürüz kib

sonsuzluğa hayırlı geceler

hayırlı geceler HH halkı...

ben geldim diye mi kaçıyorsun :(

kaçmana gerek yok ben zaten gidiyorum sabah 7de kalkmam gerek ama ben hala buradayım :(

Yeni Gördüm Seni sonsuzluğa Ben Mesaj Yazarken Siz Post Atmışsınız Bile ...
Dostumuz GeldiğinDe Gitmeyiz Ayağa Kalkarız Biz :)
BenimDe Erken Kalkmam Gerek Randevum Var Ama SeninDe Dediğin Gibi Hala Buradayın Ama Şincik Gidiyorun Yavvv :p

Hayırlı Geceler Efemm :)
Gece RüyanızDa Sağdan Yürüyün Belki Para BulursuNuz He He :p

selam millet

olmüş buralar

şımdı yok ben olmayınca

Sende yok : ( Cadıda yok : ( Kimsecikler yok : (

selam millet uyuma gel buraya

Geri