Geyik Cafe

Evet Beklemedeyis Mehmet Birasdan Bende Giderin Sahura =)
Gelip Gelmeyeceğim Belli Değil Görüşemez İsek Herkese Hayırlı Geceler Dilerin : )

ben sizde bekelrim gelemz iseni şimdien hyrlı gecelr rabbim yar ve yardımcınız olsun

sanada hayırlı sahurla hayırlı gecelr özhan

hoş geldiniz :)

bednenen çok iyi ama ruhen kaçık :))

siz nasılsınız

necla kacıktır nazmıyenın gönlü acıktır :)) yesilcamda böle bir reblik vardı

hayırdır hayır insallah şükürler olsun

pekı oldurelım sonra dövelimi hatırlıyormusunuz :))

innsallah hepmiiz için butun ümedi Muhammed için hayırlı olur

meraklı köftecide :))) rabbim rahmet eylesın ne avrsa filimlerinde hepsi birebir gercektı

amin.

komedi filmlerini pek sevmiyorum aslında ama hepsini en az 10 defa izlemişimdir :saskin

filmlerini sevmiyor olsam da kendisi takdir ettiğim gerçek bir sanatçıydı. sanatçının olması gerektiği gibi bir karakteri ve yaşantısı vardı. Allah rahmet eylesin.

ben o vakit receb ivediğe hiç girmiyeyim :biggrin:

hani o ince bıyık varya neydi onun adı
- ayhan ısık
-he işte onun arkasından bagırdım turist ömer diye donup bakmadı ....

işte sinema böle garip bişi :biggrin:

turist ömer ve ayhan ışık :biggrin:

sinema diziler... çok farklı ya erol taş ı neden bu kadar kötüsün diye dövmüşler ki adam gerçek hayatında melek gibiymiş. Allah rahmet eylesin. çakırın ölümünden sonra mevlüt okutanlar çıktı. aşkı memnuda rus bir hizmetçi vardı. ona bir apartman çıkışında neden bu kadar kötülük yapıyorsun onlara diye tokat atmışlar.

sinema böyle bir şey olabilir de bizim halkımız da pek normal sayılmaz. :biggrin:

tek türkiye dizinde şivan vardı ayten hadi gahın gidiyik diyen adam markette dayak yemiş sen gercekten terormusun diye :))

tursit omer ayhan ısık vizontelde cem yılmazın sözleri :) :)

Geri