Geyik Cafe

hoş geldiniz dun sabah 4.30 gibi namz kıldım bir an sizin sitede oldugnunuzu hissetim geldim baktım yokksunuz bende son mesajı yazdım çıktım : ) demek o na siz siteye girmek ile meşgulmusunuz
nasılsınız

iyiyim çok şükür uğraşıp duruyoruz. : )

dün 6 gibiydi yattım. ara ara baktım girmiyordu siteye. hata falan vermiyordu ama yükleme de yapamıyordu. sayfayı açamıyordu. :huh:

rabbim iyliği daim etsin yarve ayrdımcınız olsun : )

bazen oluyor internet exlorer bunu yapıyor hiç tepki vermiyor sen tıklama ile kalıyorsun

amin cümlemize.

explorer kullanmıyorum firefox kullanıyorum.

diğer sitelerde sorun yoktu. bazen yavaşlasa da çalışıyorlardı ama hh yok :biggrin:

demek bu hastalık firefoxa da gecmiş bende internet explorer bunu yapıyor tıklıyorum hiç tepkı yok ole kalıyor ve dediğiniz gibi sadece bir iki sitede ole yapıyor ilgiç valla :)

iyi aksamlar allah kabul etsin arkadaslar... :)

iyi aksamalr amin cumlemızın ibadetlerını dualarını rabbim kabul eylesın rahmetını bereketını üzerimizden eksik etesin

valla form sitelerı için bole uyelık isteyen yerler için en güzeli şifreyı hatırladıgı için firefoz diger gudnelik işler için devlet işleri için internet exlorer den sasma ha opera var çok guzel bazı sitelerde sorun cıkarıyor

yok ya google chrome nin özelligi daha cok ben chrome kullanıyorum ayrıca firefox tan daha hızlı...biçok özellik var firefoxtan daha ii bence...

chromeyı bir aya kulandım oda divix yulediğimde kurulmuştu hiç hoşuma gitmedi acıkcası ben gercek amanada opara ve firefoztan menun kaldım chrome de ya filim seyrediyorsun iki ileri bir geri yap tak java, adobe veya divix ekeltısı çoktu uayarısı veriyor nefret ettim o yuzden

:):) valla bende hiçbir problem yok...

saglık olsun bize ole denk gelmiş

bize cay getirdim

buyrun afiyet olsun

Eline sağlık dostum iyi oldu valla sıcak sıcak bende simit ısmarliyim :):)

afiyet olsun

ey vallah valla guzel oldu gerci ben iftarda geregınden falz yemek yedim ama hala yemek yebilecek durumdayım :)

siz hem dakıksınız kaynanız size hayır duacı :)

Senden daha iyi kaynana mı olur ki :biggrin:

Herkese iyi akşamlar : )

aam elbet sizde kaynan oalcaksınız vay o gelinlerın halıne :)

iyi aksamlar ahmet hoş geldin

eehehhehe :) kaynana olmak zor olmasa gerek emirlerr emirlerr :):)

Geri