Geyik Cafe

Boşver sonsuzluğa Atan Sigorta Evin Ki Olsun Yeter Ki Senin Sigortalar Atmasın Yavvv :biggrin:

insallah rabbim can saglıgı versin ya gerisi oluyor bir şekılde

inşallah seydiali. önemli olan zaten o gerisi o kadar da önemli olmuyor. : )

2 gündür sigortalar fazla gergin :saskin

olmadık yerden olmadık şeyler çıkıyor ister istemez geriliyor :biggrin:

Relax Diyorum sonsuzluğa Relax İşler Yetişir Allahın İzni İle Sağlık Yerin De Olsun Yavvv ( :

hayırlar olsun efendım ramzanlıktır verin bizim hatrımıza kımseye bişi demeyın :)

her şeyin hayırlısı inşallah. ramazanda daha zor oluyor valla ne yalan söyleyeyim. ramazan olmasa bir sigara yakarsın içerken düşünürsün düşününce anlarsın kızmanın gereksiz olduğunu kalkarsın. :biggrin:

bir duman insanogluna bunları yaptırımı ya bahen bunlar aslında sıgarasızlıgın etkısı :p

her şeyin hayırlısı inşallah. ramazanda daha zor oluyor valla ne yalan söyleyeyim. ramazan olmasa bir sigara yakarsın içerken düşünürsün düşününce anlarsın kızmanın gereksiz olduğunu kalkarsın. :biggrin:

Bak Şimdi Benim De Canım Çekti İyisimi Ben Bir Nikotin İçeyin :biggrin:
Göya Ramazan Da Sigarayı Bırakıyor İdim Gerçi Ramazan Daha Bitmedi Belli Mi Olur Ramazanın Sonun Da Pat Diye Bırakırın :)

e ozamn sızın sınırlerınızı aldıralım kasaptan sınırlenmezsınız artık ve sıgarada içmezsınız : )

sizi sinilendiren nikotinin vucutakı seviyesnın düşmesi
sigara konsuda babama bile karısırım valla kusura bakamyın

öyle bir şey mümkün mü :biggrin:

sen hiç içmedin mi?

:biggrin:

ilk sıgaram parlmenttı sonra tekel 2000 maltepe samsun bitllısle jubile yaptım :tongue_smilie:

içtim ama ole tiryakı değildim bayram harclılarına sıgara alırdık :)

bazen içenbir arkadaş olursa alırım bir tane ama ben dumanı daha içime çekemedim benim sigara içmem sigara zayıyatı :rolleyes:

parlementten 2000 e geçiş baya sert bir geçiş olmuş. 2 sene öncesine kadar tekel 2000 içiyordum. çok sevdiğim bir sigaradır ama baya da ağır bir sigaradır.

en iyisi hiç içme. ben de hiç başlamamış olmayı yeğlerdim; ama başladık işte.

hani bir erkeğin arkadaş cevresi sigara içer özentı olurda bir bayan nasıl başlar anlamısta değilim aslında

evet en güzeli içmemek ve içirmemek

tesekkurler sizde ALLAH A emanet olun İNSALLAH bekleriz efendim

Bende Sahura Gidiyon Yavvv Sahurdan Sonra Burdayın :)

sizide bekelriz abi hayırlı sahurlar

Geri