Geyik Cafe

yatmıyoruz kı uyanallım :)))

abla yemınlen soyluyorum bir tane kızım olsa şunu ögretecem bana yapsın küstügünde :hadiordan
hem bize okuda hayatı ögretmediler bana hayatı ogretecek bir okul lazım nerden bulsak acaba :)
eftalya türkiyede

evet 0 -5 yaş arası oleler daha sonra hiç cekılmezler taaa mezara kadar :)

sanırım evet tatılı daha bitememiş bende bugun eftalyanın sözcüsü oldu :)

siz bana soleyın bir erkeği mutlu etemnın kaç yolu vardır birde bir bayanın mutlu etemnın kaç yolu avrdır ? :hadiordan

karakterden karaktere değişir o. kimisini ağzınla kuş tutsan mutlu edemezsin "sen kedi misin?" :tongue_smilie: der çıkar. :biggrin:

abla asıl kılıtlı konu bayanlar sizde bayanların çözülmez olduguna katılıyorsunuz demek :) :durdurun

rabbim ole bir denge ile yaratmıskı bayanları dunyada olamdıkarını varsayalım sonuc belli sap gibi ortada kalan bir erkek toplulugu veya erkekerı yok sayarsak bakımlı bir sürü bayan niyemi çünkü kendi aralarındakı itilaftan dolayı :)

hangi insan tam olarak çözülebilmiş ki? bunu erkek ve ya kadın olarak ayırmamak lazım bence. insan oğlu çözülmesi zor varlık.

diğer konuya gelince. kadınlar bulundukları ortama ve kendilerine bakan varlıklardır. sadece kendi aralarındaki itilaftan kıskançlıktan değil bu. evden dışarı çıkmayacak olsa bile makyaj yapıp iyi giyinebilir. kadının her zaman olmasa bile kendini ne durum olursa olsun güzel bakımlı hissetmeye ihtiyacı var. kendilerini ve çevrelerini güzelleştiren varlıklardır.

üstelik Allah boş yere hiç bir şeyi yaratmamıştır. kadındaki bu özellikler erkeği erkekteki özellikler de kadını tamamlıyor. bu benim fikrim tabi ki. : )

hangi insan tam olarak çözülebilmiş ki? bunu erkek ve ya kadın olarak ayırmamak lazım bence. insan oğlu çözülmesi zor varlık.

diğer konuya gelince. kadınlar bulundukları ortama ve kendilerine bakan varlıklardır. sadece kendi aralarındaki itilaftan kıskançlıktan değil bu. evden dışarı çıkmayacak olsa bile makyaj yapıp iyi giyinebilir. kadının her zaman olmasa bile kendini ne durum olursa olsun güzel bakımlı hissetmeye ihtiyacı var. kendilerini ve çevrelerini güzelleştiren varlıklardır.

üstelik Allah boş yere hiç bir şeyi yaratmamıştır. kadındaki bu özellikler erkeği erkekteki özellikler de kadını tamamlıyor. bu benim fikrim tabi ki. : )

katılmamak elde değil yanı gercekten durum bu :thumbup:

ama bu demek degildirki bayanlara karsı fikrim değişti :p

evet bencede değişmesin banA değişmesi için tek bir sebeb verin :hadiordan

ey vallah abAl SizEde hayırlı sabahlAr tatlı uykulAr ALLAHA MANET OLUN BENDE YATARIM ARTIK SİTEDE KİSE KALMADI :)

Çoktandır gelmiodum buraya .

Herkese günaydın ve hayırlı ramazanlar :D

evet artık çok sessiz buralar (.
Sanırım bizden başkada kimse yok.

selam vatandaşlar

Hoş geldin mehmet'im

Bendende selamlar.Bu gün insan gibi yemek yedim rahatım : )) İsyana devam. Nerede bu yönetim ; )

Geri