Geyik Cafe

bizde bitti ahada ezanda bitti :)

amin ecmain

Allah hepmızden razı olsun bereketini rahmetını esirgemesin

oseni bırakmaz abla bir gün
yasen onu bırakacan yada bırakmak zorunda kalacan

bir şekilde bırakacan anladın sen onu ;)

bırakamam onu o birgün beni bırakacak :(

sizler misafirsiniz bu dünyada bizlerde kiracı :lol:

YUKSEK İRADE SAHİBİSİNİZ BENİ İSYANLARDAN VAZ GECİRDİNİZ BİR SİGARAYI MI BIRAKMIYACAKSINIZ :thumbup:

şimdiye kadar bırakmayı denemedim bile. :huh: bırakayım düşüncesi aklımdan geçtiği anda daha çok içmeye başlıyorum :saskin

şimdiye kadar bırakmayı denemedim bile. :huh: bırakayım düşüncesi aklımdan geçtiği anda daha çok içmeye başlıyorum :saskin

sıgarayı bırakan çok kişi tanıyorum ve hepsıde 20 15 veya 10 yıl ıncelerdediler nasıl biraktıklarına gelince ole azaltarak bırakcam değil karar alıp bir daha içmemek üzere biraktılar ki artık dumanına bile tahamul edimıyoralr o kadar rahatsız edici buluyorlar

tabi hayat sizin

dip not bırakanların hepsı kilo aldı :)

abla sana akıl vermek haddime değil sen okullarda zaten benim yaşıtlarıma akıl veriyosun

dedem 70 yaşıda askerde bırakmış sigarayı yani 50 sene olmuş bırakalı

5-6 ay önce baypas amilyatı oldu doktorlar sormuş sen sigara içiyormusun diye etkisi uzun yıllar çıkmıyor abla,kendine dikkatet

olay beyinde bitiyor sigarayı beyninde sildinmi sigaranın işi biter

ben başbakan olunca uretmınıde yasaklayacam içilmesinide :)

insallah diyelim

be hiç sıgara içmemiş gib davranıyorumama arada ayda yılda bir iki duman çekerimde daha cigerlerime dumanı cekemdım :) yablı çok sıkıntılı oldugumdada çonk neşelı oldugumdada içtim hiç bir fark görmedim ki bu sigara hiç iyi bir akadaş :p

insanlar sigarayı bırakmak istiyorum diyorya aslında hikaye

ramazanda insanlar sahurdan iftarakadar zaten sigara bıraka biliyorlar yani o iradeye sahipler isteseler iftardansonrada sigara içmezler

bu senle alakalı değil abla genel anlamda söyledim

amcam mesela sigarayı bırakmak istiyorum diyor ama lafta kalben değil

sigara hem insanı sağlığından ediyor,hem insanı köleleştiriyor ,hemde parasından ediyor

benim diyeceğim bukdadar abla top sende :)

o çokzor mehmetabi iktidara gelsn bile onu yapamazsın sivil darbeye mağruz klaırsın :)

hiç bişi olmaz sigara içen derizki nikotininide al git :))))

valla yılda 1000 liranın üstünde para veriyorum buna.

sahurdan iftara kadar diyorsun ya o arada su da içmiyorsun. en sevdiğin şey bile olsa yemiyorsun. o ayrı bir konu. : )

sigarayı bırakmak elbette ki imkansız değil. bırakanlar bile yeniden içmeyi isterler. 2 erkek kardeşim bıraktı başlamadılar belki ama içmek istiyorlar. tamamen kopmak imkansız sigaradan. dedin ya dumanından bile rahatsız oluyorlar diye ben şu an içiyorum ama yanımda biri içip dumanı bana geldiğinde ben de rahatsız oluyorum. belki onlarda içme arzusunu da uyandırıyor olabilir.

Allah herkese bırakmayı nasip etsin.

amin

herkesin dumanı kendıne

1000 lira ile ne yapılır 5***** yıldızlı bir otelde bir ay tatıl

valla bu konuda babamdan da sozumu esirgemiyorum :)

hatırlarımda bazen sıgara alamk için verdiği parayı yerdim :))

şimdi kendisi alıyor

amin abla

inşallah bırakırlar bırakmak zorunda kalmazlar

öyle insanlar varki adamın sigara yüzünen ayakları kesiliyo adam hala sigara içiyor

ben sigara içmemek için kendimi nasıl avutuyorum biliyormusun abla

kendi kendime düşündüm ben dünyaya geldiğimde

vücumdumda bi kusur varmıydı bir yerimde bir hastalık, veya akciğerimde bir rahatsızlık varmıydı yoktu.

allah bana tertemiz ciğer vermişken ben onun karşısına nasıl kapkara ciğerle çıkarım dedim

bu vücut bizim dğeil allahtan bize emanet

bende sigaraya özeniyorum ama bu yazdığım olay aklıma geldiği zaman kendimi firenliyorum

Geri