Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıgarayı bırakan çok kişi tanıyorum ve hepsıde 20 15 veya 10 yıl ıncelerdediler nasıl biraktıklarına gelince ole azaltarak bırakcam değil karar alıp bir daha içmemek üzere biraktılar ki artık dumanına bile tahamul edimıyoralr o kadar rahatsız edici buluyorlar
ben başbakan olunca uretmınıde yasaklayacam içilmesinide
insallah diyelim
be hiç sıgara içmemiş gib davranıyorumama arada ayda yılda bir iki duman çekerimde daha cigerlerime dumanı cekemdım yablı çok sıkıntılı oldugumdada çonk neşelı oldugumdada içtim hiç bir fark görmedim ki bu sigara hiç iyi bir akadaş
valla yılda 1000 liranın üstünde para veriyorum buna.
sahurdan iftara kadar diyorsun ya o arada su da içmiyorsun. en sevdiğin şey bile olsa yemiyorsun. o ayrı bir konu. : )
sigarayı bırakmak elbette ki imkansız değil. bırakanlar bile yeniden içmeyi isterler. 2 erkek kardeşim bıraktı başlamadılar belki ama içmek istiyorlar. tamamen kopmak imkansız sigaradan. dedin ya dumanından bile rahatsız oluyorlar diye ben şu an içiyorum ama yanımda biri içip dumanı bana geldiğinde ben de rahatsız oluyorum. belki onlarda içme arzusunu da uyandırıyor olabilir.