Geyik Cafe

savaşamı gidiyoruz :blink:

yok canım ne abrtacam bir iki yola bariakt kuracaz sonrada her tarafı yakacaz :)

ucak savrlala atış talımı yapacakalr

afiyet olsun

yok canım ne abrtacam bir iki yola bariakt kuracaz sonrada her tarafı yakacaz :)

ucak savrlala atış talımı yapacakalr

afiyet olsun

bu acele ne yahu ... ? :durdurun
şu yazdıklarını tane tane yavaş yavaş yaz harfler girmiş birbirine :durdurun
anlamak zor oluyor bazen :001_huh: :durdurun

burası yine karışmış anlaşılan ... Bi darbe yapmak lazım buraya :)

ortak ciddi bir tetbir alacağım durumma göre sonra kendileri de pişman olacak saatlerce uğraşacaklar ama nafile :p yardımlarına ihtiyacım olacak :biggrin:

Geyik cafe İsyan masası GeneL Müdür yardımcıLığından İstifa ediyorum ... :D

Cafeye dokunanı yakarım :D

evet savaşa gidiyorlar. benimle savaşıyorlar :sneaky2:

tank panzer falan da lazım mı temin edelim bir yerlerden :saskin

ya bu yonetımekarsıd egil ya bu egitim amaclı :closedeyes: isyan

yok abi dısarıda eylem yapıyoruz cafe içinde deiliz

ortak ciddi bir tetbir alacağım durumma göre sonra kendileri de pişman olacak saatlerce uğraşacaklar ama nafile :p yardımlarına ihtiyacım olacak :biggrin:

abla yaktın bizi hem dısarıya kovuyon hemde dısarıda bırakmıyoon iş yapalım :crying: aha agladım

satın benı

isyan.jpg

müdürüm çaktırma patron darbe hazırlığında ortalık yatışsın daha sonra bir bildiri yayınlıycam ;)

:durdurun :durdurun

тнєĵøкєя;5102246' Alıntı:
Geyik cafe İsyan masası GeneL Müdür yardımcıLığından İstifa ediyorum ... :D

Cafeye dokunanı yakarım :D

aramıza hoşgeldin özgür. :biggrin: sonradan yine saf değiştirmezsin değil mi :huh:

:goz:

ya bu yonetımekarsıd egil ya bu egitim amaclı :closedeyes: isyan

abla yaktın bizi hem dısarıya kovuyon hemde dısarıda bırakmıyoon iş yapalım :crying: aha agladım

satın benı

vur dedik sen öldürdün seydiali :huh: :p

müdürüm çaktırma patron darbe hazırlığında ortalık yatışsın daha sonra bir bildiri yayınlıycam ;)

:durdurun :durdurun

saman altından su yürütme :sneaky2:

baksanıza herkes taraf degiştimiş

burak jokerın uyeliğini iptal et bizden degil bu 3 oldu

bundansorna sayın joker yenı hayatınızda mutlulukar dilerim bizm korumamızda degilsinzi :)

baksanıza herkes taraf degiştimiş

burak jokerın uyeliğini iptal et bizden degil bu 3 oldu

bundansorna sayın joker yenı hayatınızda mutlulukar dilerim bizm korumamızda degilsinzi :)

zaten divan kurulu tarafından istifası onaylandı müdürüm :biggrin:

isyanb.jpg

sayın mudurem gercekten verıdğımız rahtsızlık için özür dileriz ama içimzideki bazı arkadşalr bizden odukarını sanıp oratlıgı karıstırıyoalr

şimdi ben çıkıyorum. uslu durun isyan falan olmasın. geldiğimde cafeyi sağlam görmek istiyorum :sneaky2:

gule gule abla
ben san isyan egitimamcalıdır demdim mi ben san yonetıme karsı degildir demdim mi
bakın yonetım üzerine almıs isyanı derhal bir basın topaltısı yap jokerin üyeliğinin iptal edildiğini ve isyan egitim amaclıdr de

Geri