Geyik Cafe

bu reklar ortalarda gezindikce benden son mesaj eyvallah arkadslar ayp yahu aaaaaaaaa
ne bu yaa ayip insanin gözüne sokar gibi
söyleyin söyle yapin o zaman
arkadaslar girince birer sefer tiklayin reklamlara deyin olsun buitsin
birde yetmiyormus gibi korsan gazete felan anladikta reklam dedigin yukarida olur olur biter kimsenin sitenin cikarlarina karsi geldigi yok ama böyleside ayip demekki user cok geldi buraya bende buraya kadar cocuksu olmus bu böyle al gözüne sok der gibi arkadasim yanlis yapiyorsunuz biz insanlara reklam yapiyoruz buyrun takilin diye siz merak etmeyin

olumsuz eleştiri yapabilmek dışında başka meziyetlerin varmı merak ediyorum :)

ya güzel kadesim kimse olmasin demiyor sadece yazilir denir arkadaslar site yararina lütfen girince birer sefer basin derler olay biter herkesd site yararina basar birer sefer ama böylede olmazki
ben karsi degilim ama her seyin yeri düzeni vardir
insanlari rahatsiz ediyorsa kaldirilir zaten 10 kisi ile takiliyoruz genelde forumda olsun reklamsiz olmaz tabiki herhalde ama bu sekilde yanlis onu demek istedim
bizde bu islerin icinde büyüdük bir sekilde ama bu sekilde degil neyse kaldirildiginda girerim artik yada silerler benim acoundu olur biter
lütfen rica ediyorum silin olay bitsin bu sekilde kabul edilmez
reactor
olumsuz eleştiri yapabilmek dışında başka meziyetlerin varmı merak ediyorum
senin yildizlarin baya fazla bakiyorumda

ya güzel kadesim kimse olmasin demiyor sadece yazilir denir arkadaslar site yararina lütfen girince birer sefer basin derler olay biter herkesd site yararina basar birer sefer ama böylede olmazki
ben karsi degilim ama her seyin yeri düzeni vardir
insanlari rahatsiz ediyorsa kaldirilir zaten 10 kisi ile takiliyoruz genelde forumda olsun reklamsiz olmaz tabiki herhalde ama bu sekilde yanlis onu demek istedim
bizde bu islerin icinde büyüdük bir sekilde ama bu sekilde degil neyse kaldirildiginda girerim artik yada silerler benim acoundu olur biter
lütfen rica ediyorum silin olay bitsin bu sekilde kabul edilmez

o reklamların iki tıkla engellenebildiğini bildiğini varsayıyorum,
yazdıklarınla fredy'nin kabusu etkisi yarattın, iyi geceler sana:huh:

bak sen bana kafami tutuyorsun sen yoksa anlamadim neyse madem iyi geceler bana silin beni cocuk oyunu gibi olmus burasida

yavuz arkadaşım bu kadar büyütülecek bir olay değil bi eklenti ile iş çözülüyo eğer reklam istemiyorsan ... yada reklamlar geçici zaten enfazla 1 ay sürer hoş karşılamak lazım ...

geyik cafe oldugu icin biraz gevseyelim dedim yavuz arkadas bu reklamlara iyice kafayı takmıs anlasılan :)

arkadasim bende forum islerinde cok caba harcadim bak hayatta ne buradan oraya ine oaradan buraya hic bir zaman aktarma yada reklam yapmamisimdir biz bunlari 8 senedir yapiyoruz ama sinir önemli ben reklama karsi degilim reklam olacak bi sekildede olmasi gerekir karsi cikan yok zaten .ama bu sekilde degil yoksa istzerseniz 100 tane raklam koyun benim sorunum degil senelik 60 dolardir forumun maliyeti en fazla yani bu parayi forum kendi kendine cikarirsan masraflar azalir misal tamam normal zaten ben büyütmem bu isi girmem olur biter sorun yok ama böyle sekilde degil devamli acarsin gözünün icinde her sey olmazki yoksa reklam vazgecilmezidir forumlarin dedim ya basin lütfen arkadaslar desinler basalim sorun yok sorun yanlisliklarda yoksa 1 ay 3 ay girmem olur biter kimse zorla girmiyor herkes kendi istegi dogrultusunda buraya giriyor mecburiyet yok zaten
neyse ben 2 ay sonra yine bakariz ne durumda forum
hemde cok bilmislik kimse bana yapmasin herkes saygi cecevesinde kalsin
o admin yada akilli arkadaslarinada söyle sitenin bir sürü acigi var bak en azindan ben uyariyorum
sen sadece beni burada normal yazan birisimi zannediyorsun ben yararli olmak acisindan buradayim
hadi bakalim herkse koay gelsin biraz daha bosa kürek cekmeye devam iyi geceler benden buraya kadar demekki burada tenkit etmekte sakincali bende tenkit etmeyecegim yerde niye durayimki
byeee bayyy
herkese iyi geceler iyi kötü paylasimlarimiz oldu millet her seyin en iyisi dileklerim ile kalin saglicakla

Adblock Plus Bu ekLentiyi kurun probLem kaLmasın böyLe ufak tefek şeyLeri de büyütmeyin :S

:lol::lol::lol:
Bizim reklam kafayı yedi anlaşılan şimdi rusca vodafone reklamı çıkıyor.:biggrin:

Bavulu kap yarın ilk iş moskava

Bir deneyelim, bak GEYİK CAFE'yi orda açalım diyorum ne dersin : )

Bişey diyeyim mi? Hayatta hiç bir şeyden emnun kalma,zararlı cıkan sen olursun.Sen rusya soğuk ondan korktun tamam sıcak bir ülke seçeriz : ))

Tamam pes anladım nuh diyorsun peygamber demiyorsun

Geri